celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 496

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Bailey Pageant Auvergne 

Karavan Bailey Pageant Auvergne

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Bailey Pageant Auvergne

Číslo inzerátu: 3161870
inzerát vložen: 27.1. 2020 10:31
Obytný přívěs Bailey Pageant Auvergne, rok výroby 2001, 4 lůžka, celková délka 6 900 mm, celková šířka 2 190 mm, provozní hmotnost 1 060 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 340 kg.

Topení na plyn, rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na plyn, ohřev vody na 220V, dvojitá okna, sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, solární panel, televizní anténa na střeše, venkovní kastlík na trakční baterii, trakční baterie, vnitřní nádrž na užitkovou vodu, rezerva na držáku pod karavanem, předstan, stabalizátor.

Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části karavanu se rozkládá na prostorné letiště během 3 minut. Toto sezení se dá využít i jako dvě samostatná lůžka. K sezení je k dispozici stolek. V zadní části karavanu se nachází pevné dvoulůžko.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), plynovými sporáky, plynovou troubou, grillem a pracovní plochou.

Kompaktní koupelna s umyvadlem, sprchovou baterií, chemickou toaletou Thetford a úložnými prostory.

Karavan je v dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01