celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 372

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Samostatně stojící RD se zahradou a garáží, Lomnice 

Samostatně stojící RD se zahradou a garáží, Lomnice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Samostatně stojící RD se zahradou a garáží, Lomnice

Číslo inzerátu: 3162796
inzerát vložen: 20.11. 2019 12:47
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje dřevostavby rodinného domu 4+1 s velkou zahradou v žádané lokalitě v obci Lomnice u Tišnova. Jedná se o zděný suterén se sklepy a garáží a na něm postavená jednopodlažní dřevostavba RD (podobný jako okál) s plochou střechou, v klidné části obce.  Dům je v původním stavu ze 70. let a je určený ke kompletní rekonstrukci. CP pozemku činí 1240 m², z toho 188 m² zastavěná plocha a nádvoří a 1052 m² zahrada.

Dispoziční řešení domu: RD je postavený do tvaru "L". Hlavní vchod je umístěný z boční strany domu vstupuje se jím na chodbu a do jednotlivých místností. Dominantu domu tvoří prosvětlený prostorný obývací pokoj, na který navazuje terasa do klidové zóny zahrady.
Jednotlivé pokoje mají okna rovněž do zahrady. Do sklepa se vstup po schodišti z chodby domu, nebo přes garáž, která je umístěná v suterénu domu. 

Do domu jsou přivedeny všechny IS (elektřina, plyn, voda, odpady). Vytápění RD je zajištěno ústředním vytápěním z kotle na tuhá paliva, který je umístěný ve sklepních prostorách. (Kotelna i vytápěcí systém musí projít rovněž modernizací). 
Zahrada je v mírném kopci a jsou na ní vysázené ovocné stromy.

Lomnice je velmi žádanou lokalitou a to nejen díky své dobré dostupnosti do Tišnova (6 km) a Brna (25 km) ať už autem, nebo autobusem, ale i vzhledem ke svému okolí se spoustou lesů. V obci se nachází základní  školka i škola. 

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01