celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 440

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej mlýna s pozemky, Vranová Lhota, c.p. 6326m2 

Prodej mlýna s pozemky, Vranová Lhota, c.p. 6326m2

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej mlýna s pozemky, Vranová Lhota, c.p. 6326m2

Číslo inzerátu: 3162800
inzerát vložen: 5.3. 2020 09:31
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje mlýna s rozsáhlými pozemky o celkové výměře 6326m2 v malebné obci Vranová Lhota.

Zastavěná plocha činí 693m2. Objekt je určen k rekonstrukci, k dispozici je veškerá projektová dokumentace. Dům je připojen na elektřinu, vodu a jímku. Zdivo je z kamene a cihly.

Tato jedinečná nabídka je určena pro podnikavé zájemce, kteří mají rádi zdravý životní styl v krásné přírodě. Nabízí se zde možnost spojující podnikání s bydlením např. penzion, farma, chov domácích zvířat či pěstováním plodin.

Obec Vranová Lhota se nachází v okrese Svitavy. Tvoří ji dvě katastrální území, Vranová Lhota a Vranová. V obci najdete školu, školku, poštu, obchody s potravinami i smíšeným zbožím a několik pohostinských zařízení.

Pro volný čas a rekreaci slouží lyžařský vlek, kluziště a sportovní areál s antukovými kurty. Díky hezké přírodě jsou zajímavé jak kratší vycházky v blízkosti obce, tak i delší výlety do okolí např.: hrad Bouzov, Javoříčko, zřícenina hradu Cimburk, Špraněk s Javoříčskými jeskyněmi a Zkamenělým zámkem.

Průkaz energetické náročnosti budovy nedodán, uvádíme tedy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01