celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1698

Vyhledávání:



Ubytování české budějovice - levný penzion

číslo inzerátu: 3163800
inzerát vložen: 20.4. 2024 14:43
Ubytování České Budějovice, levný penzion pro dovolenou, služební cesty i pracovní skupiny a každého kdo hledá kvalitní levné penziony, nabízí pobyt v prostorném dvoupokojovém apartmánu pro 1 - 4 osoby a v komfortních perfektně čistých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích.

Levné ubytování České Budějovice nabízí komfortní ubytovací služby a přispěje k příjemné a levné dovolené na Jihu Čech.

Penzion České Budějovice vám poskytne ubytování za nejlepší dostupnou cenu, připraví chutné snídaně a nabídne možnost parkování osobních automobilů včetně dodávkových zdarma před ubytováním nebo za poplatek na uzavřeném a monitorovaném parkovišti.

Levné ubytování v soukromí České Budějovice na jednu i více nocí má pokoje i apartmány kvalitně vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou LCD televizí, rádiem, minibarem chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnkou a Wi-Fi internetem.

Levný penzion v Českých Budějovicích nabízí kvalitní ubytování na jednu a více nocí, nedaleko centra města i výstaviště, poblíž vysokoškolské koleje VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch.

Krátkodobé i levné dlouhodobé ubytování můžete využít k prohlídce centra Českých Budějovic nebo o dovolené budete moci vyrážet do okolí, kde v oblasti Jižní Čechy najdete mnoho historických a kulturních památek.

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 890,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-388254

Telefon: +420 387 314 949

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele ID-388254

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 7 + 1 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7238)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01