celkem inzerátů: 10 448  |  inzerce za 24 hodin: 378

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej novostavby RD 5+kk, s garáží a zahradou, Brno - Líšeň 

Prodej novostavby RD 5+kk, s garáží a zahradou, Brno - Líšeň

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej novostavby RD 5+kk, s garáží a zahradou, Brno - Líšeň

Číslo inzerátu: 3166075
inzerát vložen: 4.11. 2019 10:52
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje luxusního rodinného domu 5+kk se zahradou v Brně - Líšni. Jedná se o zděnou dvoupodlažní nemovitost v klidné části obce, ve slepé ulici. Součástí domu je vestavěná garáž s automatickým otvíráním vrat a dvě parkovací stání. Celková výměra pozemku činí 313 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 173 m², zahrada 140 m².

Dispoziční řešení:
1.NP: z chodby se vchází dvoukřídlovými zásuvnými dveřmi do kompletně vybavené luxusní kuchyně od firmy Sykora s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka). Pod kuchyňskou deskou je zabudovaný speciální filtr na vodu. Na kuchyni plynule navazuje prostorný obývací pokoj, který má prosklenou stěnu s posuvnými dveřmi a vstupem na okrasnou zahradu. Dále je v přízemí umístěná menší koupelna s WC a sprchovým koutem. Z obytné části domu se dá  projít i do prostorné garáže.
2. NP: do poschodí domu se vstupuje po jednoramenném schodišti s dřevěným obložením na chodbu domu, která je komfortně prosvětlená stropním světlíkem umístěným na střeše domu. Nachází se zde dostatečně velké 4 pokoje a velmi moderně zařízená koupelna s vanou a podsvíceným zrcadlem.

Do domu jsou přivedeny všechny IS (elektřina, plyn, voda, kanalizace), Dům je bez radiátorů, neboť vytápění je zajištěno pomocí podlahového vytápění. Technické zázemí s plynovým kotlem je umístěno u garáže. 

V celém domě jsou okna s trojskly a zabudované venkovní rolety s elektrickým ovládáním. Nemovitost disponuje dostatečnými úložnými prostory, v každém pokoji jsou vestavěné skříně. 
Objekt je zabezpečen alarmem a bezpečnostními kamerami firmy Jablotron. Celý systém je možné sledovat pomocí aplikace na mobilním telefonu, kterým lze rovněž otevírat i vrata od garáže. Voda, která je zavedena do domu z obecního vodovodu je nejprve čištěna pomocí filtrovací jednotky, která je v garáži. 

Zahrada je umístěná za domem a je velmi rozmanitá. Nachází se na ní řada druhů rostlin i zahradní jezírko, které dotváří pravou klidovou zónu. Velkou výhodou je rovněž retenční nádrž na vodu, která je zakopaná na zahradě a slouží k jejímu zalévání.
Nemovitost leží v klidné části obce a přitom v blízkosti MHD.

Dům splňuje veškeré požadavky moderního bydlení, se zahradou tvoří kompaktní celek a disponuje velmi kvalitními materiály a vybavením.

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01