celkem inzerátů: 10 516  |  inzerce za 24 hodin: 600

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Rodinný dům Tango Elegant, 5+kk, 95 m2 

Rodinný dům Tango Elegant, 5+kk, 95 m2

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Rodinný dům Tango Elegant, 5+kk, 95 m2

Číslo inzerátu: 3167036
inzerát vložen: 6.3. 2020 16:18
Uvedená cena je bez pozemku. Nabízíme k výstavbě nízkoenergetický rodinný dům Tango Elegant, 5+kk, s užitnou plochou 95 m2, na Vašem pozemku, popř. Vám můžeme pomoci pozemek v této lokalitě zajistit. Dům je určen pro rovinatý popřípadě mírně svažitý terén. V ceně je zahrnuta i základová deska. Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong a Porfix. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Realizace domu od čtyř měsíců od započetí stavby. Vyřídíme za Vás stavební povolení a kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru. Úpravy v projektu jsou možné. Stavíme po celé ČR, bez navýšení cen za dopravu a ubytování dělníků.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01