celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 426

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej samostatně stojícího RD Modřice, c.p.1559m2, 

Prodej samostatně stojícího RD Modřice, c.p.1559m2,

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej samostatně stojícího RD Modřice, c.p.1559m2,

Číslo inzerátu: 3168471
inzerát vložen: 13.1. 2020 12:53
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje nadstandardního rodinného domu, který je určen pro náročné klienty. Dům se skládá ze tří podlaží s dvojgaráží, luxusním bazénem a okrasnou zahradou. Tato nemovitost se nachází ve velmi žádané lokalitě Modřice-Bobrava. Dům je dispozičně čistý a splňuje vyšší standardy moderního bydlení.

Celková plocha činí 1.559m2, zastavěná plocha domu je 223m2 a zahrada 1.336m2. Dispozice domu je 5+1, přičemž rozměry pokojů jsou velkorysé. Dále se v domě nachází tři koupelny, čtyři toalety a šatny.

Do domu se vchází vstupní prosklenou halou, kterou se dostaneme do velice prostorného obývacího pokoje. V této prosklené hale najdeme luxusní otočný krb s více využitími, jedná se o německá designová kamna značky Skantherm. Dále se v přízemí nachází kuchyně s jídelnou. Kuchyňská linka je z běleného dubu, kombinovaná se sklem. Pracovní deska je žulová a leštěný hliník. Zabudované spotřebiče jsou značky Bosch.

V přízemí dále najdeme pracovnu, úklidovou místnost, koupelnu se sprchovým koutem a bidetem, toaleta je zvlášť.

Topení je zajištěno podlahovým topením. 

Z kuchyně a obývacího pokoje je vstup na terasu s bazénem a zahradou.Do druhého patra vedou luxusní dubové schody, které jsou osvětlené a jsou lemované nerezovým zábradlím.V patře se nachází prostorná ložnice s vlastní koupelnou a toaletou. Dále jsou zde dva dětské pokoje se společnou koupelnou a WC. V tomto patře najdeme i dva šatní prostory. Podlahy jsou plovoucí kombinované s dlažbou.Půdní prostor je pochozí, je zde umístěna klimatizace pro 2.NP.Celý dům je podsklepený. Nachází se zde prádelna, kam jsou svedeny šachty na špinavé prádlo. Dále je zde technická místnost, kde je kotel zn. Buderus, který je kombinovaný na ohřev teplé vody. V projektu domu je naplánovaný vnitřní bazén. Dům je napojený na všechny IS.

Dům je obklopen pečlivě udržovanou  zahradou s mnoha kusy okrasných vzrostlých stromů. Najdeme zde i imitaci skály, kde se nachází technická místnost umožňující vést vodopád s kaskádami do bazénu. Za tímto účelem je zde přivedena elektřina a nachystaná vodoinstalace. Zapuštěný bazén je o velikosti 11x5m.

V zadní části zahrady se nachází i ovocné stromy.

Celá zahrada je obehnaná plotem z betonových tvárnic, což zaručuje absolutní soukromí. 

Celý dům je zabezpečen kamerovým systémem. Garáž je velmi prostorná, pro dva vozy.

Na pozemek se vstupuje kovovou brankou a vozy vjíždí bránou na dálkové ovládaní. Zídka je obložená Porfyrem, který je použitý na domě i v zahradě. 

Průkaz energetické náročnosti budovy nedodán, uvádíme tedy G/-

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu a řeknu více.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01