celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Podnikání, průmysl » Hledám společníka do firmy » Samoobslužný Parní tepovač- automyčky, čerpací stanice 

Samoobslužný Parní tepovač- automyčky, čerpací stanice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Hledám společníka do firmy.

Samoobslužný Parní tepovač- automyčky, čerpací stanice

Číslo inzerátu: 3169857
inzerát vložen: 29.4. 2020 18:21
...

samoobslužný parní tepovač je určen pro čištění čalounění a interiérů automobilů. jako nový produkt na trhu představuje investiční příležitost s rychlou návratností. investice je vhodná pro místa s vysokou frekventovaností vozidel jako např. samoobslužné myčky, mycí centra, čerpací stanice, parkoviště supermarketů a nákupních center, kde rozšíří stávající služby a přiláká nové zákazníky.
technologie

technologie samoobslužného parního tepovače je vyvinuta českými vývojáři a patří bezkonkurenčně k nejmodernějším na trhu. ovládání tepovače je velmi jednoduché a intuitivní. veškeré jeho funkce a činnosti řídí mikropočítač. tepovač je rovněž vybaven web modulem pro připojení na internet. to umožňuje jeho online propojení s centrálním monitorovacím systémem, který zobrazuje důležité provozní informace o tepovači na mobilu nebo pc.
výhody

šetří čas i peníze – běžně se pro čištění interiérů aut využívá služeb ručního mytí v mycích centrech, které jsou relativně nákladné a časově náročné (auto je nutné přistavit čistící službě až na několik hodin).

čisticí prostředek – tepovač je vybaven čisticím prostředkem, který zbaví čalounění aut větších nečistot a nepříjemného zápachu.

ničí bakterie – pára má díky své vysoké teplotě antibakteriální účinek, který zbaví čalounění aut všech bakterií a roztočů. vhodné pro alergiky.

suché tepování – po použití tepovače jsou sedačky po pár minutách suché (nevztahuje se na použití čisticího prostředku).

platba – parní tepovač přijímá platbu mincemi, bankovkami, platební kartou, kreditovou kartou.

antifreeze systém – parní tepovač je nonstop v provozní teplotě. zamezuje se tím zamrznutí vody a čisticího prostředku. proto lze tepovač používat i v zimě.

komfortní řešení – parní tepovač je online propojen s centrálním monitorovacím systémem. ten umožňuje sledování provozních informací jako např. stav vody a čisticího prostředku, stav hotovosti, přehled o platbách apod. na mobilu nebo pc.

alarm – parní tepovač je vybaven elektronickým zabezpečením proti nežádoucímu vniknutí vč. poplachové sirény.
v případě vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7020)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01