celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 393

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD se zahradou a garáží v obci Hrušovany u Brna 

Prodej RD se zahradou a garáží v obci Hrušovany u Brna

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD se zahradou a garáží v obci Hrušovany u Brna

Číslo inzerátu: 3170519
inzerát vložen: 26.2. 2020 10:01
S pověřením vlastníka nemovitosti Vám nabízíme zprostředkování prodeje přízemního, řadového domu se zahradou, a to ve vyhledávané lokalitě v obci Hrušovany u Brna.

Celková výměra pozemků činí 513 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří má 244 m² a zahrada 269 m².  

Momentální dispozice domu je 3+1, ale vzhledem k nutné modernizaci se může dispozice výrazně změnit a může být vybudováno i podkroví. Na zahradě se nachází kůlna, která je podsklepená, a která rozděluje pozemek na dvě části. V blízkosti domu je okrasná část, vybízející k odpočinku, druhá část pozemku slouží k pěstování zeleniny a ovoce.   

Nemovitost je napojena na IS (elektřina 220/380, plyn, obecní vodovod). Na pozemku se nachází vlastní studna, obecní kanalizace je přivedena před dům. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem.

Dům se nachází ve velmi klidné ulici, 5 minut chůze k vlakovému nádraží.

Obec Hrušovany u Brna se nachází ve velmi žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností vč. školy, školky, obchodu. Spojení s Brnem je zajištěno jak autobusem, tak vlakem (20min jízdy).

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01