celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 789

Vyhledávání:



Jak jsem našel Livingstona

číslo inzerátu: 3172292
inzerát vložen: 20.4. 2024 18:43
Prodám dobrodružný cestopis "Jak jsem našel Livingstona". Knihu napsal Henry Morton Stanley a ilustroval ji Zdeněk Majzner. Do češtiny převyprávěl Donát Šajner. Vydalo nakl. Orbis v Praze roku 1972 v edici Cesty. Kniha je klasický cestopis a patří k stěžejním dílům světové literatury. Je to dodnes jedna ze základních knih o Africe. V sedmdesátých letech předminulého století se uprostřed africké buše ztratil známý cestovbatel David Livbingstoune, který se vydal hledat prameny Nilu. Na popud podnikavého majitele listu New York Herald, který vytušil senzaci, byla uspořádaná výprava do nitra Afriky. Cílem byla doktora Livingstona najít a přinést o něm zprávy. Vedením výpravy byl pověřen H.M.Standley, zkušený žurnalista a ostřílený reportét.....
Kniha je v pěkném,nepoškozeném stavu i s obalem a má 192 stran. Celá kniha je tištěna na silnějším papíře. Vhodná i jako pěkný dárek pro milovníky dobrodružných příběhů.
Nabídněte. Jarka Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 2 + 5 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01