celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 287

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD 3+1 Moravské Bránice, zahrada, garáž 

Prodej RD 3+1 Moravské Bránice, zahrada, garáž

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD 3+1 Moravské Bránice, zahrada, garáž

Číslo inzerátu: 3173358
inzerát vložen: 18.2. 2020 09:20
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej velmi pěkného a útulného rodinného domu 3+1 v lokalitě Moravské Bránice. Jedná se o zděnou nemovitost, která byla vkusně zrekonstruovaná a zmodernizovaná.
Celková výměra pozemku činí 317 m2, z toho zastavěná plocha 91 m2, zahrada se vstupem z RD 112 m2 + protější zahrada s bazénkem 84 m2, garáž 30 m2.
Dispoziční řešení: v přízemí rodinného domu se nachází prostorný obývací pokoj s krbovými kamny a se vstupem na terasu s venkovním posezením a grilem. Dále se zde nachází kuchyň s jídelním koutem. Koupelna se sprchovým koutem a bidetem. Toaleta je samostatná. V patře jsou dva průchozí pokoje a půdní prostor.
V přízemí je položena dlažba, v patře mají pokoje betonovou podlahu s položenými koberci. Okna jsou plastová. Střecha je nová r. 2010, sedlová, tašky Tondach. Rodinný dům je napojený na všechny IS (plyn, elektřina, voda+kanalizace obecní), vytápění je hlavně krbovými kamny, ale je zde možnost vytápění plynem. S tím jsou spojeny nízké náklady na bydlení, cca 2000 Kč/měs.
Rodinný dům má dvě zahrady. V zahradě za rodinným domem je zmiňované posezení a níže ve svahu, je užitková zahrada s ovocnými stromy (třešeň, švestka, meruňka, hruška, jabloň, broskev)
Zahrada oproti rodinnému domu (přes ulici) je ve svahu a v horní části zahrady je umístěn malý bazén s altánkem. Je zde nádherný výhled do krajiny. Níže je využívána funkční udírna. U silnice je garáž 30 m2, s klenutým sklepem 10 m2.
Nemovitost je vhodná pro všechny, kteří upřednostňují bydlení v klidné lokalitě, v útulném rodinném domě, bez nutnosti větších investic. Pro všechny, pro které je zahrádka spíše klidovým a odpočinkovým relaxem.
V rodinném domě zůstává kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, krbová kamna, ložnice, vestavěné skříně v pokoji, botníková sestava v předsíni.
Průkaz energetické náročnosti nemovitosti bude dodán při podpisu kupní smlouvy, uvádíme proto G/-.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01