celkem inzerátů: 10 514  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD 3+kk Křenovice, zděný, řadový, pozemek 237 m2 

RD 3+kk Křenovice, zděný, řadový, pozemek 237 m2

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD 3+kk Křenovice, zděný, řadový, pozemek 237 m2

Číslo inzerátu: 3175315
inzerát vložen: 3.3. 2020 11:41
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej pěkného řadového rodinného domu o velikosti 3+kk v obci Křenovice. Jedná se o zděnou nemovitost s předzahrádkou, bazénem a zahrádkou. Celková výměra pozemku činí 237 m2. Dům je situován v klidné části obce, v blízkosti zastávek hromadné dopravy. Rodinný dům je menší a působí velmi útulně.

Dispoziční řešení: v přízemí rodinného domu je otevřený prostor s obývacím pokojem s krbovými kamny, který je propojený s kuchyňským koutem. Koupelna je menší s původním sprchovým koutem. V patře se nachází prostorná ložnice a menší pokoj. Momentálně jsou pokoje průchozí, ale je zde možnost udělat vstup do menšího pokoje ze schodiště.

Z kuchyňského koutu je vstup na dvůr, kde je udírna a dvě kůlny. Jedna kůlna je podsklepena. Přes kůlny se prochází na zahradu s krytým bazénem a velkým skleníkem.

Nemovitost je průběžně rekonstruována: nová střecha, nová plastová okna a dveře, nové rozvody elektřiny, nové dřevěné schodiště, nová kuchyňská linka, nový elektrický kotel, nový bojler. Nemovitost je napojena na všechny IS: elektřina, plyn - který se momentálně nevyužívá, topení je elektrické na noční proud, často stačí topit krbovými kamny, voda obecní + vlastní studna, kanalizace je obecní.

Obec Křenovice se nachází 20 km od Brna, 4 km od Slavkova u Brna. Disponuje veškerou občanskou vybaveností: MŠ, ZŠ, obchody, pošta, lékař, lékárna, restaurace. Je zde také řada sportovního i rekreačního vyžití: fotbalové hřiště, tenisový kurt, cvičiště pro psy, cyklostezky.

Z důvodu nedodání PENB uvádíme energetickou náročnost budovy skupinu G.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda vám nemovitost předvedu

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02