celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1406

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Kočárek tako city travel 

Kočárek tako city travel

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Kočárek tako city travel

Číslo inzerátu: 3175673
inzerát vložen: 10.2. 2020 11:58
Kočárek tako city travel
(fialovo-černý)

konstrukce + hluboká korba + sporťák + autosedačka

nenáročné mamince
autosedačka použitá 2x
korba je v pěkném stavu
sporťák je vhodný na doježdění.
pláštěnka a síť proti hmyzu
taška ke kočárku má rozjetý zip.

konstrukce: kočárek nabízí přední aretaci koleček, zadní lankovou brzdu a nastavitelné odpružení. konstrukce má polohovací rukojeť z kvalitní eko kůže pro snadnou udržbu. korba má nový systém upevnění tzv. klik klak a velký prostorný košík.

korba:
korba má speciální houpací segmenty, které se však dají aretovat. stříška je opatřena přední sluneční clonou a v zadní části odvětrávací síťkou. součásti korby je dále nánožník.

sportovní: ocelová konstrukce, střecha s prodlouženým slunečním stínítkem, který pomůže nejvíce v létě. prodloužený nánožník. rukojeť je vyrobena z kvalitní eko kůže. sportovní korba má plastové polohování pro nohy dítěte a ruční polohování zad. upevnění sportovní korby na konstrukci je zaručeno pomoci systému klik klak a to ve směru i proti směru jízdy.

autosedačka: značky karwala. autosedačka je vyrobená z plastové skořepiny s rukojeti. nabízí nám 3 bodové bezpečnostní pásy. autosedačka má kompletní látkový potah s nánožníkem a součásti ceny jsou adaptéry pro upevnění ke konstrukci. autosedačka má polohovatelnou rukojeť a froté vnitřní kojeneckou vložku s bederní podpěrkou.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01