celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 137

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Evropská krátkosrstá kočka.

Hanička hledá domov

Číslo inzerátu: 3176217
inzerát vložen: 16.2. 2020 19:07
Fotka uživatele Vinohradské Vousky.

Fotka uživatele Vinohradské Vousky.
Fotka uživatele Vinohradské Vousky.

Fotka uživatele Vinohradské Vousky.
Kočička Hanička, pracovní název Párátko, byla zachráněna z vyloučené lokality v Ústí nad Labem a nyní hledá milující domov, darujeme pouze do dobrých rukou.
Jedná se o drobnou kočičku, cca 1 rok (takové odrostlé kotě), velmi zvědá, upovídaná a hravá kočička, která chce být u všeho co se děje. Její oblíbenou hračkou jsou hopíky a jejich honění.

Hanička si sama přijde pro pohlazení a nechá se hladit i na bříšku nebo být chvíli v náručí. Co se týče cizích lidí a prudkých pohybů, stále se trochu bojí, takže hledáme někoho, kdo s ní bude dále mít trpělivost a dá jí čas si v novém prostředí zvyknout. Párátko zatím není zvyklé na nošení a tahání, takže není vhodné k úplně malým dětem jako hračka. S druhou kočkou vychází bez problémů a rády si spolu hrají a honí se bytem.

Kočičku nabízíme v zastoupení spolku Kočičí naděje.
Hanička půjde do nového domova očkovaná, vč. očkovacího průkazu a ošetřená proti vnitřním i vnějším parazitům. Kočička je vykastrovaná.

Kočičku je možné přijít navštívit na Praze 3 - Vinohrady, hned na metru Želivského.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1157)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01