celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 1489

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Vodní sporty » Plachetnice Finn s manipulák a přívěsným vozíkem za auto 

Plachetnice Finn s manipulák a přívěsným vozíkem za auto

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Vodní sporty.

Plachetnice Finn s manipulák a přívěsným vozíkem za auto

Číslo inzerátu: 3180623
inzerát vložen: 15.4. 2020 23:13
Starší plachetnice Finn s manipulačním vozíkem a přívěsným vozíkem za auto. Plachetnice je kompletní dřevo laminátové konstrukce, ještě s dřevěným stěžněm, což je dnes rarita, ale potřebuje dokončit započatou opravu, kterou z časových důvodů nejsem schopen dokončit. Loď je obroušená a zalaminátovaná z venku chybí nátěr a pak vylepšit vnitřek. Manipulák je vlastní výroby, celozinkovaný a jde lehce i s lodí natáhnout na speciální přívěs za osobní automobil značky Heinemann BA-35 z roku 1971 z celkovou hmotností 350 kg. Přívěs je délkově nastavitelný a STK přívěsu je do 11.7.2021. Přívěs byl upraven na tuto konkrétní plachetnici s manipůlákem, ale po úpravě může vozit i
jiné lodě. Přidám koupenou polyuretanovou barvu na loď. Prodám pouze jako komplet a vozík je nutné přehlásit. Na fotkách chybí světelná rampa k vozíku s SPZ a vybavení plachetnice jako stěžeň, ráhno, plachta, atd., ale vše je schováno v suchu v garáži. Více fotek mohu zaslat.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5919)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01