celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 523

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Rostliny » Sazenice » Balkonovky- pelargonie, surfinie, voskovky, begonie 

Balkonovky- pelargonie, surfinie, voskovky, begonie

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sazenice.

Balkonovky- pelargonie, surfinie, voskovky, begonie

Číslo inzerátu: 3180720
inzerát vložen: 16.4. 2020 18:48
Nabízíme široký sortiment balkónových květin, okrasných květin pro použití na terase i v zahradě a to za velmi výhodných cenových podmínek. Mnoho akčních slev. V sortimentu jsou desítky druhů vzpřímených i převislých pelargonií, surfinií, begonií, voskovek... Naši aktuální nabídku naleznete na stránkách našeho e-shopu https://kvetiny-do-truhliku.cz. Osobní odběr objednaného zboží je možný kdykoliv po předchozí domluvě způsobem drive-in přímo u našeho zahradnictví nebo v našem výdejním místě v Pražské tržnici v Holešovicích (zde až od 21. 4. 2020) Vzhledem k aktuální situaci jsme se rozhodli umožnit našim zákazníkům bezpečný nákup květin. Nemusíte do přelidněných nákupních center, zajistíme vám možnost nákupu na volném prostranství při dodržení všech hygienických opatření s respektem k vašemu zdraví. Najdete nás v obci Brázdim, mezi Čakovicemi a Brandýsem nad Labem. PID z Prahy Letňany bus 377.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 292)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01