celkem inzerátů: 10 520  |  inzerce za 24 hodin: 382

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Swift Ace Aristocrat Jubilee 

Karavan Swift Ace Aristocrat Jubilee

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Swift Ace Aristocrat Jubilee

Číslo inzerátu: 3180951
inzerát vložen: 20.7. 2020 08:17
Obytný přívěs Swift Ace Aristocrat Jubilee, rok výroby 2008, 4 lůžka, délka celkem 7 180 mm, šířka celkem 2 290 mm, provozní hmotnost 1 254 kg, nejvyšší technicky přípustné zatížení 1 460 kg.

Topení na plyn, topení na elektřinu (230V), rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na plyn, ohřev vody na elektřinu, sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, zabudované rádio, televizní anténa na střeše, střešní ventilátor 12V, vnitřní nádrž na užitkovou vodu, mobilní nádrž na odpadní vodu, venkovní dvířka k úložnému prostoru, venkovní kastlík pro trakční baterii, přípojka na vodu z řádu, rezerva v držáku pod karavanem, stabilizátor.

Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části karavanu se rozkládá na prostorné dvoulůžko během 2 minut. Toto sezení lze využít i jako dvě samostatná lůžka. K sezení je k dispozici stolek. V oddělitelné ložnici v zadní částí karavanu se nachází francouzské lůžko.

Kuchyně s chladničkou (230V,12V,plyn), plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grillem, mikrovlnnou troubou, dřezem a pracovní plochou.

Kompaktní koupelna s oddělitelnou sprchou a chemickou toaletou Thetford. Umyvadlo se nachází v ložnici před koupelnou.

Jedná se o komisní prodej.

Karavan je v dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01