celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1644

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Hudba, audio » Ostatní » Gramofon kazetový magnetofon rádio Europhon RGR 8005 funkční 

Gramofon kazetový magnetofon rádio Europhon RGR 8005 funkční

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Gramofon kazetový magnetofon rádio Europhon RGR 8005 funkční

Číslo inzerátu: 3182061
inzerát vložen: 7.8. 2020 23:59
Prodám tuto trojkombinaci značky Europhon RGR 8005 RGR8005 v pěkném, sběratelském stavu. Opravdu pěkný stav viz foto, žádné knoflíky nechybí, plast není poškozený, plexisklo je také v pořádku. Rádio funguje výborně, kazeťák také krásně hraje, gramofon po mechanické stránce funguje dobře, ale bohužel na přenosce je ulomená jehla, takže je třeba koupit novou přenosku. To je jediná závada, jinak je přístroj ve funkčním a výborném stavu. Kdo si opraví ten gramofon tak bude mít krásné retro audio.

Popis: Stereofonní tuner se zesilovačem, gramofon a kazetový magnetofon italské výroby. Tuner s rozsahy DV, SV a VKV (obě normy s plynulým proladěním), gramofon se zvedáčkem přenosky, koncovým vypínáním, regulací otáček a s piezoelektrickou přenoskou, kazetový magnetofon s mechanickým ovládáním funkcí, bez reversu, s indkací zapnutí a nahrávání, indikátor vybuzení s 2x5 LED který je funkční i při přehrávání, zesilovač se základním ovládáním - hlasitost, basy, výšky a vyvážení, přepínač vstupů, výstup na sluchátka, výkon 2x10W.

youtube.com/watch?v=efou_esMwMU

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3326)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01