celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD Brno město - Jehnice, garáž, park. místa, zahrada 

RD Brno město - Jehnice, garáž, park. místa, zahrada

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD Brno město - Jehnice, garáž, park. místa, zahrada

Číslo inzerátu: 3182116
inzerát vložen: 11.7. 2020 16:17
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej velmi pěkného samostatně stojícího rodinného domu s krásnou zahradou. Atraktivní lokalita Brno město - čtvrť Jehnice. Jedná se o kouzelný okraj Brna navazující na nádhernou přírodu s perfektní dostupností do centra města - cca 15 min.
Rodinný dům je po celkové kompletní generální rekonstrukci v roce 2000 - 2003. Včetně příček, veškerých rozvodů a přístavby podkroví, ve suterénu, který je světlý, jsou nové podlahy. Nová střecha se záklopem, speciální izolace. Zateplení + fasáda.
Dispozičně 5+kk + šatna + obytná hala v podkroví, tedy celkem 7 pokojů. Dům je podsklepený v suterénu prádelna, sauna, zahradní přípravna (celkem 3 místnosti + sauna). Zabezpečení domu alarmem, bezpečnostní okna.
Garáž má dálkové ovládání, taktéž vjezd, další 3 parkovací místa na pozemku, 1x před domem.
Celková plocha pozemku 1215m2, z toho zastavěná plocha 130m2, obytná plocha 279,94m2. Zahrada - 1085m2. Šířka 15 - 16m.
Zahrada je svažitá, pozvolný svah, v horní části terasy rovina. Na zahradě jsou 2 studny, jedna na čerpadlo (aktuálně nefunkční) druhá studna ve spodní části zahrady nebyla posledními vlastníky nikdy používaná, vždy když bylo obecně málo vody, tak v této studni voda je vždy.
Dispozice domu: přízemí - vstupní předsíň (zádveří) se schodištěm do suterénu domu. Menší šatna. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlo, závěsná toaleta, okno. Další hala se vstupem do obývacího pokoje s kuchyní a schodištěm do horních pater.
Velkorysý obývací prostor do písmene L, z kterého je vstup na terasu - francouzská okna. Kuchyně plně vybavená včetně myčky nádobí. U kuchyňské linky okno. Krb v obývacím pokoji je funkční a používá se. V 1. patře se nachází hlavní koupelna s oknem , vanou, sprchovým koutem, 2x umyvadlo, závěsná toaleta, bidet. Prostorná šatna - v podstatě pokoj, ložnice a další pokoj využívaný jako pracovna. Na patře, pod schody menší úložný prostor. Ve dalším patře - podkroví se nachází ze schodiště otevřená hala, dále vstup do obou prostorných pokojů.
Na zahradě jsou vzrostlé stromy, 2x starší jabloně, 1x divoká švestka, 1x skvěle rodící třešeň, mirabelka a sakura, šeříky apo.
Vytápění plynovým kotlem Baxi se zásobníkem na teplou vodu..
Měsíční náklady ve výši 6.749,-Kč.
Cena + provize RK.
Energetický štítek budovy se vypracovává, prozatím tedy uvádíme kategorii G.
Uvolnění domu dohodou. Na domě neváznou žádné hypotéky, čistý list vlastnictví.
V okolí krásné vycházky, lesy , doprava zajištěna také MHD. Základní škola do 5. třídy, dále čtvrť navazuje na Řečkovice - Mokrá Hora. Mateřská škola, kroužky skauti, apo.. Knihovna, lékař, požární zbrojnice, čtvrť pořádá hody. Karnevaly pro děti, kluziště.
Cena 13.500.000,-Kč + provize RK. Neplatíte daň z převodu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01