celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1661

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Kočárek -sada trio tour 4 

Kočárek -sada trio tour 4

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Kočárek -sada trio tour 4

Číslo inzerátu: 3183585
inzerát vložen: 22.5. 2020 22:03
Prodám :
sada trio tour 4 se skládá se ze sportovního kočárku, korbičky s car kitem a autosedačky auto-fix plus pro skupinu 0+,
korbička
prostorná korbička je vybavena praktickým pevným madlem pro přenášení a snadné nasazení na podvozek. na stříšce je síťované okénko, které můžete otevřít v horkých dnech. za slunečného počasí rovněž oceníte clonu na kraji boudičky
polohovatelná opěrka - comfort systém -zádovou opěru korbičky lze zvednout nebo sklopit. korbička je homologovaná pro převoz novorozeněte v autu díky přídavnému adaptéru.
autosedačka
autosedačka auto-fix se základnou,která může být připevněna na konstrukci kočárku. je určena pro skupinu 0+ (od narození do 13 kg).
autosedačka auto-fix plus s praktickou základnou, která se v automobilu zajišťuje pomocí tříbodového bezpečnostního pásu a může být ponechána v autě.díky základně lze autosedačku velice snadno upnout a vyjmout z auta. pro větší variabilitu lze auto-fix plus použít i bez základny.speciální ergo systém polstrování zajistí novorozenci maximální pohodlí během cestování. autosedačka je vybavena vyjímatelným polstrováním z prodyšného materiálu zajišťující správnou ochranu a ideální pozici pro krk a záda pro děti do 6 kg. autosedačka má tříbodový bezpečnostní pás, nastavitelný na jedno zatáhnutí díky centrálnímu zařízení.
sportovní kočárek
sportovní kočárek má odpružení zadních kol - umožňuje kočárku přizpůsobit se dětské váze a tlumit otřesy. kola jsou plastová, přední kola jsou otáčivé s možností aretace. kočárek má nastavitelnou rukojeť, snímatelné ochranné madlo, nastavitelnou opěrku zad do několika poloh. je vybaven zimním vakem – fusako-nánožníkem vhodným pro chladné měsíce, který lze předělat na klasický nánožník.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01