celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 1002

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Obytný přívěs Bailey Unicorn Barcelona 

Obytný přívěs Bailey Unicorn Barcelona

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Obytný přívěs Bailey Unicorn Barcelona

Číslo inzerátu: 3185025
inzerát vložen: 22.4. 2021 07:32
Obytný přívěs Bailey Unicorn Barcelona, rok výroby 2016, 4 lůžka, celková délka 7 920 mm, celková šířka 2 280 mm, provozní hmotnost 1 560 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 723 kg.

Alde Compact 3020 – teplovodní topení a systém ohřevu vody v jednom (plyn,230V), sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, panoramatické okno, zabudované rádio, televizní anténa na střeše, TV Finlux, přenosná satelitní sada, trakční baterie, solární panel, měnič napětí 12/220V, venkovní zásuvka 230V, externí plynová přípojka (grill), venkovní přípojka na vodu z řádu, vnitřní nádrž na užitkovou vodu, mobilní nádrž na odpadní vodu, elektrický pojezd, AL-KO ATC stabilizace podvozku, DuoControl, předstan, rezerva v držáku pod karavanem, stabilizátor.

Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části karavanu se rozkládá na prostorné dvoulůžko. K sezení je k dispozici stolek. V zadní části karavanu se nachází francouzské lůžko.

Kuchyně s chladničkou (220,12, plyn), plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grilem, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací a pracovní plochou.

Prostorná koupelna na zádi se samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickou toaletou Thetford.

Jedná se o komisní prodej.

Karavan je ve velmi dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01