celkem inzerátů: 10 442  |  inzerce za 24 hodin: 428

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Ostatní » Thermalpark Dunajská Streda vás rozhodně osloví 

Thermalpark Dunajská Streda vás rozhodně osloví

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Thermalpark Dunajská Streda vás rozhodně osloví

Číslo inzerátu: 3185372
inzerát vložen: 18.6. 2020 16:48
Toužíte po odpočinku, který lze zažít výhradně v termálních lázních na Slovensku? V tom případě je pro vás připraveno ubytovanie v Dunajska Streda v Apartmánových domech Termál, jenž vašemu srdci nabídne právě to, po čem prahne celý rok. Termální lázně Thermalpark, vířivka, sauny, masáže a krásný relax na místě, kde máte Tatry jako na dlani, je vskutku k nezaplacení. Na dovolenou s sebou můžete vzíttaké ratolesti, které si na tomto místě rovněž užijí obrovský kopec zábavy. Ze Slovenska poté bude celá vaše rodina odjíždět plna dojmů a nevšedních zážitků.
Thermalpark Dunajská Streda patří mezi nejvíce oblíbená a také nejvíce navštěvovaná turistická rekreační střediska v oblasti Žitného ostrova. Tento termalpark na Slovensku vám nabídne více než čtyři vnitřní a šest takzvaně vnějších bazénů. Termály Slovensko patří mezi skvělá místa, na kterých lze strávit dovolenou s rodinou či přáteli. Pokud vás tyto termály zajímají, podívejte se na tyto webové stránky https://apartmany-termal.sk/okolie

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7147)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01