celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 543

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+1 » Byt 3+1, 79 m², lodžie, park. stání, Brno-Žebětín 

Byt 3+1, 79 m², lodžie, park. stání, Brno-Žebětín

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+1.

Byt 3+1, 79 m², lodžie, park. stání, Brno-Žebětín

Číslo inzerátu: 3187228
inzerát vložen: 20.10. 2020 11:30
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje bytu v osobním vlastnictví 3+1 s lodžií a zastřešeným parkovacím stáním ve vyhledávané lokalitě Brno-Žebětín, ulice Bešůvka. Výměra činí 79,20 m2, celková plocha včetně lodžie 83,76 m². Jedná se o hezký byt splňující standard moderního rodinného bydlení.

K bytu je možné přikoupit zastřešené parkovací stání u domu v ceně 300 000 Kč.

Byt se nachází v 2. NP cihlového domu s příjemnou pavlačí, kde je posezení s výhledem do krajiny.

V kuchyni se nachází kuchyňská linka značky Gabon s veškerými vestavěnými spotřebiči (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, lednice, myčka a digestoř, vše od značky Electrolux), která je oddělena od jídelní části barovým pultem. V obývacím pokoji je vstup na balkon s výhledem do malebné krajiny. Vstup do ložnice vede přes obývací pokoj, ale poslední pokoj má opět samostatný vstup z chodby. V koupelně je rohová vana, umyvadlo, nerezový žebřík a okno, díky kterému je i zde denní světlo. WC je samostatné. Ve vstupní chodbě bytu je prostorná skříň s botníkem (na míru). Ve všech místnostech jsou plovoucí podlahy, v chodbě, koupelně a na toaletě je dlažba. V bytě je také komora, kterou lze využít i jako šatnu. Okna jsou plastová. Topení je zajištěno vlastním plynovým kotlem na ohřev teplé vody značky Elexia. 

K bytu patří ještě uzavřená místnost, která se nachází přímo na patře a lze ji využít jako sklep, dílnu nebo sklad. Před domem zastřešené parkoviště. Lze dokoupit parkovací stání, kam se pohodlně vejde vůz i motorka.

Měsíční náklady na bydlení činí 2.900 Kč plus 1.000 Kč fond oprav.

Průkaz energetické náročnosti budovy nedoručen, uvádíme tedy G/-.

Byt se nachází mezi lesy, v pěkném čistém prostředí v blízkosti Brněnské přehrady. Žebětín je vyhledávaná městská část na západním okraji města Brna s veškerou občanskou vybaveností a snadnou dostupností do centra města.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Pavlína Procházková
Tel.: 605 112 628

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3463)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01