celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 446

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pole, lesy, zahrady » Prodej pozemku - orná půda, louka ,4 695 m2 - zvánovice 

Prodej pozemku - orná půda, louka ,4 695 m2 - zvánovice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pole, lesy, zahrady.

Prodej pozemku - orná půda, louka ,4 695 m2 - zvánovice

Číslo inzerátu: 3187382
inzerát vložen: 19.7. 2020 11:38
Prodej pozemku - orná půda, louka ,4 695 m2 -
zvánovice
okr. praha - východ

na prodej nabízíme velký pozemek o rozloze 4 695 m2. pozemek leží v obci zvánovice okres praha-východ. pozemek je veden jako orná půda a je udržován jako louka. pozemek sousedí s obecní polní cestou a je mírně svažitý s orientací na západ. pozemek je v rámci obce situován na výše položeném místě uprostřed louky s výhledem do krajiny a od posledního domu ve zvánovicích je pozemek vzdálen 200 m. plná občanská vybavenost je buď v 5 km vzdálených mnichovicích nebo v ondřejově, do kterého se dá dojet na kole po cyklostezce přes úžasný parkový areál ondřejovské hvězdárny – přibližně 2 km. obec zvánovice se nachází 35 km jihovýchodně od centra prahy, přibližně 10 km od dálnice d1 – exit mirošovice. ze zvánovic jezdí pražské autobusy mhd, které vás dovezou na vlak do stránčic a říčan nebo přímo na metro háje. cesta mhd do prahy trvá hodinu, autem cesta do prahy zabere přibližně 35 minut. obec zvánovice je součástí dobrovolného svazku obcí mikroregionu ladův kraj. okolí poskytuje četné možnosti pro výlety – pěšky i na kole. jsou zde cyklotrasy a turistické značené cesty. v obci dále nalezneme hostinec a obchod se smíšeným zbožím. možnost ubytování je v hotelu legner s lesními lázněmi. pozemek může být vhodný pro chovatelství, pěstitelství, včelařství, výsadbu stromů, případně pro jiný investiční záměr – aktuálně obec zvánovice nemá zpracován územní plán.

doprava vlak, dálnice, mhd, autobus

cena 424 000 kč

v případě zájmu o informace a prohlídku ,pište do formuláře zanechte i tel.kontakt.
tato nabídka neplatí pro rk .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3432)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01