celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 791

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro komerční výstavbu.

Prodej pozemku 6307 m2 -Adršpach

Číslo inzerátu: 3187633
inzerát vložen: 13.9. 2020 00:02
Prodej pozemku 6307 m2 -Adršpach

stavební pozemek v dolním adršpachu s výhledem na panorama skal
prodej stavebního pozemku v dolním adršpachu, s nerušeným výhledem na celé panorama skalního města.

jde o jedno z posledních míst v dolním adršpachu, kde lze podle platného územního plánu stavět.

kombinace jedinečného výhledu na skály a těsné blízkosti zámku adršpach s vysokou návštěvností nabízí řadu možností, jak prostor zhodnotit turisticky - pro ubytování, občerstvení s vyhlídkou na panorma skal, apod.
atraktivitu pozemku zvýší také plánovaná revitalizace rybníka, kterou obec chystá v blízké době.

pozemek je také ideální dlouhodobou investicí s potenciálem vysoce nadprůměrného zhodnocování vzhledem k stále rostoucí popularitě dolního adršpachu a absencí volných pozemků pro podnikání a ubytování.

pozemek poskytuje vzhledem ke své poloze velkou dávku soukromí, současně je ale dobře přístupný z hlavní komunikace jak autem, tak pěšky.

pozemek sestává z několika parcel (798, 799, 800, 801, 802/2) o celkové ploše 6307m2 a prodává se jako celek. v případě zájmu kupujícího lze pozemek ještě rozšířit o cca 1000-1300m2 v nejatraktivnější části, orientované směrem k panoramatu skal.
na kraji prodávaného pozemku je budova jiného majitele, který má zájem o odkup menší části celého pozemku a s novým majitelem je připraven jednat o nejvhodnějším způsobu oddělení.
přes pozemek vede obecní cesta (parcely 1080/13, 1080/12), z větší části již nepoužívaná. obec je připravena na své náklady obnovit cestu buď v původní, historické poloze dle katastru, nebo s novým majitelem jednat o přeložení cesty do jiné, vhodnější polohy.
na hraně pozemku je zavedena elektřina čez a je možné udělat po dohodě s čez přípojku pro novou výstavbu. připojení na obecní kanalizaci v současnosti není možné řešit, je tedy potřeba užít septik nebo jiné podobné řešení. zásobování vodou je vhodné řešit studnou, dostatek podzemní vody je zajištěn díky blízkosti vodního toku a rybníka. ohledně možnosti připojení na obecní vodovod lze případně oslovit vak náchod.poznámka k ceně: 1919 kč / m2
cena: 12 100 000 czk / za nemovitost včetně provize rk

v případě zájmu o prohlídku a informace ,pište prosím do formuláře.zanechte i tel.kontakt .tato nabídka neplatí pro rk .děkuji

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3469)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01