celkem inzerátů: 10 468  |  inzerce za 24 hodin: 1076

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+kk » Pronájem vybaveného bytu 2+kk 78m², Plzeň - Bory, Hálkova ul 

Pronájem vybaveného bytu 2+kk 78m², Plzeň - Bory, Hálkova ul

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Pronájem vybaveného bytu 2+kk 78m², Plzeň - Bory, Hálkova ul

Číslo inzerátu: 3188561
inzerát vložen: 6.8. 2020 08:28
Připravujeme k pronájmu byt 2+kk 78m² v širším centru Plzně, Hálkově ulici. Byt 2+kk se skládá z předsíně, průchozího 1. pokoje, samostatné koupelny, samostatného WC, komory na pračku a balkonu a 2. pokoje s kuchyňskou částí a obytným patrem. Celková užitná plocha činí 78 m2.
Kuchyň je vybavena linkou na míru ve tvaru U, s vestavěnými spotřebiči - ledničkou s mrazícím boxem, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou a digestoří.
V prostorné světlé místnosti je prosklená knihovna, pracovní kout a odpočinková část je vybavena pohodlnou rozkládací pohovkou. Konferenční stolek lze jednoduše rozložit na velký jídelní stůl. Plastová okna jsou opatřena protihlukovou ochranou. Obytné patro dobře přístupné po schodech v rohu místnosti lze využít na spaní, nebo jako úložné prostory.
V druhém, klidném pokoji je šatna, vybavená skříněmi na uložení věcí a spací zóna s dvoulůžkem.
Z pokoje se vstupuje na balkon.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem i vanou. Za ní je umístěný samostatný technický kout s pračkou Miele a prostorem na úklidové potřeby.
Podlahy jsou pokryty dřevěnou plovoucí podlahou, původními parketami, dlažbou a kusovými plyšovými koberci.
Zateplený dům i byt je po rekonstrukci. Vytápění bytu zajišťuje elektrický kotel, regulace termostatem. Vodu ohřívá bojler. Plyn není zaveden. Energetická náročnost je třída G.Nedaleko v blízkosti vlakového nádraží Plzeň-Jižní Předměstí jsou zastávky MHD, před domem parkovací místa a v okolí veškerá občanská vybavenost.
Nájemné 11000,- Kč
Poplatky a služby 3000,-Kč (dle počtu osob)
Jistota 28000,-Kč
Volný od 12.8.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01