celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1644

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD Kralice nad Oslavou

Číslo inzerátu: 3191902
inzerát vložen: 16.12. 2020 19:25
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje rodinného domku 1+1 s garáží, terasou a zahrádkou, který se nachází v Kralicích nad Oslavou.

Jedná se o rodinný dům o celkové výměře 160 m2. Nachází se v klidné části obce. V domě je možnost půdní vestavby, kde můžou být dvě prostorné místnosti, nebo tři menší.

Kuchyň je nová, dřevěná, v kombinaci mramoru a dřeva. Veškeré zabudované spotřebiče značky Electrolux. Teplovzdušná trouba s kombinací varné desky, mikrovlnná trouba, myčka. Kuchyň s barovým stolem, jídelní kout. Dále je zde obývací místnost, kde se nachází krbová kamna. Koupelna s toaletou, kde se nachází vana a umyvadlo. Dále vchod do zadní chodby, garáže, technické místnosti. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, nízké náklady na bydlení.

Je zde vchod i na terasu s malým venkovním posezením, kde se nachází venkovní zděný gril, udírna, skleník, houpačka.Do garáže příjezd ze zadní části domu. K domku patří i kvetoucí zahrádka před domem.

Průkaz energetické náročnosti budovy nedodán, uvádíme tedy G/-.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu a řeknu více.

Pavlína Procházková
+420 605 112 628

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01