celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 453

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Sprite Quattro FB 

Karavan Sprite Quattro FB

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Sprite Quattro FB

Číslo inzerátu: 3192233
inzerát vložen: 17.6. 2021 07:28
Obytný přívěs Sprite Quattro FB, rok výroby 2012, 6 lůžek, celková délka 7 820 mm, celková šířka 2 250 mm, provozní hmotnost 1 391 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 600 kg.

Topení na plyn, topení na 230V, rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na plyn, ohřev vody na 230V, termorolety na všech oknech, sítě proti hmyzu na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, 12V ovládací panel, zabudované rádio, kouřový hlásič, televizní anténa na střeše, solární panel, venkovní kastlík pro trakční baterii, trakční baterie, venkovní dvířka k úložnému prostoru, vnitřní nádrž na užitkovou vodu, střešní markýza, rezervní kolo, stabilizátor.

Spaní pro 6 osob. Sezení v přední části karavanu permanentně přeměněno na dvě samostatná lůžka. Originální sedáky a opěrák nejsou k dispozici. Menší sezení na boku karavanu se rozkládá na menší lůžko a na palandu nad ním. Originální matrace k této palandě není k dispozici. V zadní části karavanu se francouzské lůžko.

Kuchyně s chladničkou (220,12, plyn), plynovými sporáky, plynovou troubou, grillem, digestoří, dřezem, a rozlehlou pracovní plochou.

Koupelna na zádi karavanu se sprchou a chemickou toaletou Thetford. Umyvadlo se nachází v ložnici před koupelnou.

Jedná se o komisní prodej.

Karavan je v dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01