celkem inzerátů: 10 456  |  inzerce za 24 hodin: 327

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Kříženci » Opuštěné v prázdném domě 

Opuštěné v prázdném domě

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kříženci.

Opuštěné v prázdném domě

Číslo inzerátu: 3196550
inzerát vložen: 20.11. 2020 15:29
Sofie a selina (cca 5 - 6 měsíců staré) se narodily v depozitu stařičké trojbarevné křivé kočičce hermínce, kterou příbuzní po zemřelém jaksi zapomněli u prázdného domu spolu s její skoro bílou asi 10ti letou dcerkou heduš ze staršího vrhu. tu jsme stihli včas vykastrovat.
narodily se bohužel v květnu, kdy se všude rodí kopice koťat, takže na ně jaksi už nikdo nezbyl. doufám, že po té počáteční smůle budou mít přeci jen štěstí teď na zimu. nejkrásnější období života, prožily v jedné místnůstce, alespoň spolu s mamkou hermínou a tetou heduš. jsou zdravé, čistotné, mazlivé i hravé a poťouchlé ještě, nudit se s nimi rozhodně nebudete - vhodné do bytu i do domku, ale dál od silnic, kde to většinou nedopadne a to bych nepřežila, jsou to i moje děti.....všechny se nacházejí v depozitu chlup nechlup ve strakonicích a už by opravdu moc rády do krásnějšího a mazlivějšíhopomozte prosím. děkujeme. dita 607707537.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1193)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01