celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 426

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » Garsonky, garsoniery » Pronájem garsoniéry v Kaznějově 25 m2, ihned volná 

Pronájem garsoniéry v Kaznějově 25 m2, ihned volná

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Garsonky, garsoniery.

Pronájem garsoniéry v Kaznějově 25 m2, ihned volná

Číslo inzerátu: 3197172
inzerát vložen: 26.11. 2020 21:23
Pronájem bytu 0+1 garsoniéry s rozlohou 25 m2 situovaného v 1.NP cihlového domu na okraji Kaznějova – ideálně dlouhodobý pronájem:
Byt se sestává z 1 pokoje, předsíně, koupelny a WC a z vybavení kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem, elektrickou troubou, elektrickým bojlerem, WC mísou, směšovacími bateriemi, žaluziemi.
K bytu náleží komora, která je na patře a prostorný sklep. Vytápění zajišťuje plynové topidlo VAFKY a ohřev vody elektrický bojler (noční proud). Předností je klidná lokalita a příroda. Na začátku pronájmu se skládá vratná jistota ve výši 2 měsíčních nájmů.
Byt je volný ihned. Nebráníme se úpravě bytu dle Vašich požadavků.
Nový spolehlivý nájemce nesmí být v exekuci, insolvenci apod., budeme chtít potvrzení o bezdlužnosti. Elektřina a plyn budou převedeny přímo na nájemce.
Prosím, nemáme zájem o kontaktování realitními kancelářemi, děkujeme za respektování!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3447)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01