celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1019

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD, Pozořice, UP 465 m², pozemek 901 m² 

Prodej RD, Pozořice, UP 465 m², pozemek 901 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD, Pozořice, UP 465 m², pozemek 901 m²

Číslo inzerátu: 3198108
inzerát vložen: 6.4. 2021 17:25
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje řadového rodinného domu se zahradou o ploše 388 m² v městysi Pozořice u Brna. Jedná se o rozsáhlou dvoupodlažní nemovitost se dvěma bytovými jednotkami, byt 2+1 - 41,3 m² a 3+1 - 88,3 m² a dále s prostory vhodné pro podnikání (kanceláře či nerušící výroba, skladování apod.) nebo po úpravách vhodné k bydlení či k pronájmu. Užitná plocha činí 465 m², zastavěná plocha 295 m². CP pozemku se zahradou i předzahrádkou činí 901 m². 

V domě byly rekonstruovány elektroinstalace, vodoinstalace, instalace plastových oken, v celém objektu je ústřední topení, ve sklepních prostorách plynový kotel. Dům je jinak v původním stavu.

Dispoziční řešení domu: RD je postavený do tvaru L. Z ulice je vstup do domu řešen průjezdem, ze kterého je jednak vstup do domu a současně se dostaneme na nádvoří , ze kterého je i zadní vstup do domu. V přízemí domu je byt 2+1 a schodiště do 2. nadzemního podlaží, dále ve dvorním traktu velká garáž a hospodářská místnost, schodiště se vstupem do zadního traktu a vstupem do zahrady, která je svažitá, orientovaná jižně.

Ve 2. nadzemním podlaží se nachází byt 3+1 a vstup do chodby, jež zpřístupňuje místnosti, které v současnosti slouží jako kanceláře, případně na své využití čekají. A dále schodiště zpřístupňuje vstup do půdních prostor, které přímo vybízí k vybudování půdní vestavby.

Celý objekt je vybudován z pálených cihel, je udržovaný, vhodný k okamžitému nastěhování a využívání. V dobách minulých objekt sloužil jako zdravotní středisko a k bydlení pro lékaře.

IS: V domě je přípojka elektřiny, plynu, obecního vodovodu, kanalizace dešťové i splaškové, je zde i vlastní studna (v současnosti nevyužívaná).  

Pozořice se rozkládají na úpatí Drahanské vrchoviny, 16 km od Brna, 5 km od přivaděče Rohlenka, 2 km od přivaděče Holubice. V městysi je veškerá občanská vybavenost, obchody, škola, školky, zdravotní středisko, spousta sportovišť, restaurace, v okolí je spousta možností volnočasových aktivit. Cyklostezky, možnosti pěší turistiky, lesy, zkrátka výběr je pestrý. Autobusové spojení IDS do Brna.

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Pavel Svoboda
+420 603 275 335

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01