celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Nepoužité dámské a pánské lyže zn. volkl tip- rocker 

Nepoužité dámské a pánské lyže zn. volkl tip- rocker

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Nepoužité dámské a pánské lyže zn. volkl tip- rocker

Číslo inzerátu: 3198864
inzerát vložen: 20.12. 2020 16:10
Völkl rtm 76
univerzální lyže pro mírně, nebo středně pokročilé lyžaře, kterým umožní hravě zvládnout všechny typy oblouků. díky svému tvaru a konstrukci nabízí velmi snadné ovládání, jistotu ve všech fázích oblouku a vysokou stabilitu, a to i ve chvílích, kdy už má povrch sjezdovky daleko k ideálnímu stavu.
tvar tip rocker (přizvednutá špička lyže, střední část má tradiční tvar průhybu camber). vícevrstvé dřevěné jádro (woodcore) a systém vázání vmotion1 gw zajišťují snadné ovládání a vysokou stabilitu.
model rtm 76 je dodáván s vázáním vmotion1 gw. hlavní výhoda systému motion - volný podélný průhyb lyže i v oblasti pod vázáním, která zajišťuje stálý kontakt lyže se sněhem v celé její délce, a tím i jisté chování lyží při jízdě na hranách. vázání vmotion1 gw samozřejmě disponuje všemi nejmodernějšími bezpečnostními standardy značky marker.
vázání je možné, bez nutnosti použití nářadí, rychle nastavit na různé velikosti bot.

lyže völkl flair 73 white 17/18
vynikající sportovní dámské lyže na upravené tratě, hbité, točivé a přitom stabilní a snadno ovladatelné.
těchto vlastností bylo dosaženo sladěním několika konstrukčních prvků do dokonale fungujícího celku. základem je upravené odlehčené dřevěné jádro (full sensor woodcore light), které je zesílené pásem dynamické oceli (powered by steel). to doplňuje tvar prohnutí s lehce přizvednutou špičkou (tip rocker).
model racetiger flair sc je dodáván s, pro dámy speciálně odlehčeným, vázáním xmotion tcx d lady. to využívá všech výhod systému marker glide control, kombinuje tedy moderní technologie, špičkové bezpečnostní standardy, dokonalý přenos sil (širší a nižší uložení na lyži) a snadné nastavení na velikost boty.
díky kombinaci výše uvedených postupů a technologií bylo dosaženo nezanedbatelné úspory hmotnosti, která se velmi příznivě promítá do snadného a jistého ovládání těchto lyží.
písmeno d u názvu vázání značí, že toto vázání lze velmi snadno, bez nutnosti použití nářadí, přizpůsobit na různé velikosti bot.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01