celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Chaty a chalupy » Prodej chalupy - 120 m2, sloveč - střihov 

Prodej chalupy - 120 m2, sloveč - střihov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Chaty a chalupy.

Prodej chalupy - 120 m2, sloveč - střihov

Číslo inzerátu: 3199787
inzerát vložen: 7.1. 2021 12:45
Prodej chalupy - 120 m2, sloveč - střihov

v zastoupení majitele si vám dovolujeme představit na prodej krásnou chalupu starou více jak 100 let, momentálně po rekonstrukci, ihned k užívání.
chalupa je ve střihově u sloveče, okres nymburk.
může být využívána k rekreaci nebo k trvalému bydlení. užitná plocha domu je cca 120m2, celý pozemek pak má 599 m2. útulný interiér ve dřevě s originálním krbem je proveden za použití velmi kvalitních a vkusných materiálů, vybaven nábytkem, který je součástí prodeje. velkou výhodou této chalupy je, že se do ní ihned zamilujete.
přízemí objektu tvoří předsíň, z které se vchází do krásné kuchyně, která je vyrobena na míru z dřevěných trámů, koupelna se sprchovým koutem je obložena kamenem, a dále samostatné wc.
v předsíni je krb, který vytápí i horní patro atypickým komínem. dále je v přízemí obývací pokoj, který je průchozí a spojuje přízemí s otevřeným velkým podkrovím. podkroví je celé otevřené, ale lze udělat jednotlivé místnosti pro pohodlné soukromí. chalupa má odpad řešen novým septikem, voda je z kopané studny, zároveň je zde možnost se připojit na obecní vodu. vytápění a ohřev vody zajišťuje nový elektrický kotel.
na podlaze je v celém domě smrková podlaha a na stropě jsou přiznané původní trámy. v rámci rekonstrukce bylo zdivo podřezáno a vložena nová hydroizolace. střecha je značky bramac a byla nedávno přeložena. okna jsou dřevěná. fasáda je zatím nedokončena.
v rohu zahrady za chalupou je vybudované krásné jezírko, které je odděleno od jiné zahrady ztraceným bedněním, které poskytne soukromí k relaxaci v další části zbylého stavení. stodola je z jedné strany otevřena a tak trochu připravena k letní kuchyni s výhledem na jezírko. v horní části stodoly, tedy na půdě, je otevřený úložný prostor. z boku stodoly je vchod do velké kůlny, která slouží také jako úložný prostor na nářadí a kola. zahradu kolem chalupy si spolu s plotem může nový majitel upravit dle vlastních představ. orientace celého pozemku je na severozápad, tedy sluníčko je pro milovníky tepla na jedničku. střihov jsou malinká malebná vesnička, která slouží v převaze k rekreaci. chalupa je ve slepé ulici, kudy denně projede pár aut a je zde naprostý klid.
vesnice je vzdálená od nymburku 27km, kde najdete veškeré služby a obchody. praha je vzdálená autem 75km. energetická třída g je uvedena dočasně, vzhledem k tomu, že štítek penb je již ve fázi zpracování. těšíme se na vás na prohlídce.
jen pište a zanechte tel.konatkt .tato nabídka neplatí pro rk .
okres nymburk
velikost 2 pokoje
plocha užitná 120 m²
plocha pozemku 599 m
²stav objektu velmi dobrý
budova kamenná
typ domu patrový
poloha objektu samostatný
umístění objektu klidná část obce
en. náročnost b. g (penb nedodán)
zařízený ano
telekomunikace internet
doprava autobus

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3431)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01