celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD Adamov, CP 456 m²

Číslo inzerátu: 3200169
inzerát vložen: 13.1. 2021 12:01
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje polořadového rodinného domu 3+1 se zahradou v obci Adamov v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 12 km severně od Brna. Jedná se o nepodsklepenou jednopodlažní nemovitost plus půdu se sedlovou střechou. CP pozemku 456 m², z toho 173 m² zastavěná plocha a nádvoří, 230 m² zahrada, ostatní plocha (cesta k domu) 53 m². K domu vedou dva vchody - z přední části ulice, kde je možnost parkovaní vozidla, a ze zadní části přes zahradu. V zahradě je zděný domek o velikosti 12 m², napojený na elektřinu, možnost vytápění. Dále je zde cihlový vinný sklípek s možností vybudovat zázemí k posezení s přáteli. 

V domě byla provedena částečná rekonstrukce. V roce 2010 výměna oken a vchodových dveří, nová koupelna, v jednom pokoji nová dřevěná podlaha, vyvložkování komínu, technická místnost. RD je napojený na veškeré inženýrské sítě (plyn, elektřina, voda, kanalizace).

Dispoziční řešení domu: Ze zadní části domu je vstup do domu. Z chodby vstup do pokoje, kuchyně, koupelny, technické místnosti a WC. Z kuchyně vstup do ložnice s krbovými kamny, dále jedem menší pokojík. V koupelně vana, umyvadlo. V technické místnosti toaleta, kombinovaný plynový kotel na ohřev teplé vody, plus bojler na teplou vodu. Půda vyzývá k vybudování podkrovního prostoru, kde mohou být čtyři místnosti. Nemovitost je vhodná pro milovníky zvířat. V současnosti je dům obýván několika čtyřnohými spolubydlícími (kočky a psi).

Zahrada před domem je rovinatá se zděnou chatou (slouží jako zázemí pro hosty). Dále je zahrada mírně ve svahu, kde se nachází cihlový sklep.

V obci Adamov je městská hromadná doprava, železniční stanice, základní škola, mateřská škola, obchody, zdravotní středisko atd. Adamov je turistická oblast nacházející se v Moravském krasu.

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Pavlína Procházková
605 112 628

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01