celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+1 » Byt 2+1, 47 m², Brno-Chrlice 

Byt 2+1, 47 m², Brno-Chrlice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Byt 2+1, 47 m², Brno-Chrlice

Číslo inzerátu: 3200426
inzerát vložen: 9.2. 2021 10:20
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje bytu v OV 2+1 se zasklenou lodžií, ve vyhledávané lokalitě Brno-Chrlice, na ulici Pěkná.

Jedná se o pěkný byt ve 4. patře panelového domu o celkové ploše 46,66 m². K bytovému domu patří park s dětským hřištěm a posezením.

Dispozice: z prostorné předsíně je přístup do ložnice (12,01 m²), dále do kuchyně, ze které se vstupuje do pokoje (16,02 m²). Koupelna má zděné jádro, rekonstrukce proběhla roku 2014, nové obklady, dlažba, umyvadlo a vana. Podlahy plovoucí, kombinované s dlažbou. Součástí prodeje je kuchyňská linka se spotřebiči (plynový sporák s elektrickou troubou, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba a digestoř), dále bude zůstávat vestavěná skříň v předsíni. Je možnost zanechání postele v ložnici, obývací stěny, konferenčního stolku, jídelního stolu.

Okna bytu jsou plastová a byly instalovány bezpečnostní vchodové dveře. Vstupní dveře do budovy jsou na čip, součástí bytu je sklepní kóje, sdílená kočárkárna, kolárna. V blízkosti bytu se nachází školka, obchod s potravinami.

Měsíční náklady na bydlení 3 970 Kč/měsíc vč. elektřiny, plus služby. Byt je vhodný k bydlení i k investice.

Brněnská městská část Chrlice nabízí velmi dobrou občanskou vybavenost (mateřská a základní škola, sportovní hřiště, zdravotnická zařízení). Bezproblémová dojezdová vzdálenost do centra Brna dává možnost ke každodennímu dojíždění za prací, studiem či volnočasovými aktivitami. V místě bydlení jsou k dispozici pravidelné autobusové linky a také vlakové nádraží. V blízkosti se nachází největší brněnské nákupní centrum - Olympia (2,5 km).

Průkaz energetické náročnosti budovy tř. C.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám byt předvedu.

Pavlína Procházková
605 112 628

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01