celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 500

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej 3 -generačního domu 320m2 ,praha 10 -dubeč 

Prodej 3 -generačního domu 320m2 ,praha 10 -dubeč

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej 3 -generačního domu 320m2 ,praha 10 -dubeč

Číslo inzerátu: 3201049
inzerát vložen: 23.1. 2021 10:10
Prodej 3 -generačního domu 320m2 ,praha 10 -dubečk prodeji 3 generační rodinný dům nacházející se na praze 10 v dubči v ulici za pavilónem.

dispozici domu tvoří hlavní dvojpodlažní budova s 2 bytovými jednotkami (každá na jednom patře) a přízemní bungalov, který disponuje dalším bytem.

rodinný dům o celkové obytné ploše 320m2 stojí na pozemku o celkové ploše 523m2 s dvougaráží, bazénem a grilovací finskou kótou. v prvním patře se nachází prostorná kuchyň s obývacím pokojem s krbem o rozloze 43m2.

dále jsou zde dvě neprůchozí ložnice o rozloze 12m2 a 16m2 a malá pracovna s vybudovaným sejfem.

v patře se také nachází moderní koupelna s vanou a wc.
z chodby a z ložnice se dá vyjít na rozsáhlou a klidnou terasu s posezením a pěkným výhledem do dubče.

v přízemí se nachází samostatná kuchyň s přímým výstupem na verandu do zahrady.

přízemí hlavní budovy disponuje 3 pokoji o rozloze 13m2, 16m2 a 19m2. dále se tady nacházejí 2 koupelny, jedna s vanou a wc a druhá koupelna byla vybudovaná jako bezbariérová s velkým sprchovým koutem, s wc a prostorem pro pračku a sušičku.

další pokoj s kuchyňským koutem má přímý vstup na zastřešenu verandu.
v domě je k dispozici finská sauna pro chvíle odpočinku a relaxace.
bungalov, který je napojený na hlavní budovu, má další 3 průchozí pokoje a samostatnou toaletu. největší zajímavostí je grilovací finská kóta na příjemné posezení s přáteli se skvělou atmosférou.

a kdo nechce posedět, tak si může zaplavat ve velkém vyhřívaném bazénu. na pozemku je také zděná garáž pro 2 auta s přístřeškem.

zahrada má velké vzrostlé stromy, které zajišťují soukromí od vedlejších rodinných domů. dům prošel rekonstrukcí v roce 1995 a z tohoto roku má střechu z bonnského šindele, plastová okna a přístavbu bungalovu, v roce 2007 proběhla kompletní výměna topení na lokální elektrické s radiátory po celém domě, výstavba terasy ve 2np a byl vybudován bazén. v roce 2009 byla přivezena grilovací finská kóta.
dům disponuje až 3 elektrickými kotli (pro každou bytovou jednotku zvlášť). dům je napojený na vodovod i kanalizaci.
v místnostech jsou dřevěné, anebo plovoucí podlahy, na chodbě, v kuchyni a v koupelně je použita dlažba, vstupní dveře jsou bezpečnostní.
část domu je i podsklepena pro skladování potravin či dobrého vína. městská část prahy 10 – dubeč, byla v roce 2018 vyhlášena za nejkrásnější. poskytuje vše, co moderní rodina potřebuje – supermarkety, malé obchůdky, školy, školky, lékaře, restaurace, mnoho dalších služeb i sportoviště.

samozřejmostí jsou cyklostezky. pro milovníky přírody jsou tady vybudované 3 rybníky a travnaté parky. dubčí projíždí několik autobusových linek, kterými se pohodlně dostanete do 15 min. na metro černý most či skalka. autem se dostanete na jižní spojku do 8min. na výjezd u štěrbohol u nákupního centra europark.

dům stojí v klidné části dubče. pokud máte velkou rodinu nebo uvažujete investovat do bytového domu, tak právě tato nemovitost je pro vás tou nejvhodnější. budeme se na vás těšit na prohlídce.nová cena po slevě : 13 990 000,-
sleva původní cena : 14 500 000,-

lokalita za pavilónem,
praha - dubeč
okres hlavní město praha
velikost 5 a více pokojů

plocha užitná 320 m²
plocha pozemku 523 m²
stav objektu dobrý
budova cihlová
typ domu patrový
poloha objektu samostatný
en. náročnost b. g (penb nedodán)
garáž ano
terasa ano
bazén ano
sklep ano
telekomunikace internet, satelit, kabelová televize
doprava vlak, mhd, autobus
voda dálkový vodovod
elektřina 230v
plyn plynovod
odpad veřejná kanalizace
topení ústřední elektrické

v případě zájmu o informace a video prohlídku ,pište a pošlete tel.kontakt.
tato nabídka neplatí pro rk .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01