celkem inzerátů: 10 510  |  inzerce za 24 hodin: 438

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD-780 m2 -horušánky hlavní- horoušany 

Prodej RD-780 m2 -horušánky hlavní- horoušany

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD-780 m2 -horušánky hlavní- horoušany

Číslo inzerátu: 3204752
inzerát vložen: 24.6. 2021 21:39
Prodej RD -780 m2 -horušánky
hlavní- horoušany .

praha-východ

na prodej rozestavený multifunkční/bytový dům přímo na ul. hlavní v žádané lokalitě u klánovického lesa, na hranice ph9 a praha – východ, mezí úvaly a jirny.

užitná plocha 770m2, pozemek 873m2, zastavená plocha 220m2. 4 podlažní budova - 1pp a 3np, v projektu je výtah. venkovní parkování pro 8 aut, vnitřní zahrada 510m2. apartmány domu krásným výhledem do klánovického lesu a svoji lokalitou poskytuji vynikající možnost k podnikání a bydlení zároveň.před prodejnami (komerčním prostorem) zajištěno parkování pro 8 aut.

moderní atypická architektura, individuální projekt. použité nadstandardní stavební materiály. dům je luxusního vzhledu díky velkoformátovým hliníkovým okna, vysoké stropy a do detailů promyšlený interiér. stavba je napojena na elektřinu, vodu a kanalizaci. na pozemku je rovněž zaveden plyn.

rozestavenost a dokončené práce dle odhadu na 68% – hrubá stavba z vysoce tepelně odolných cihel gima*49 ) není potřeba venkovně zateplovat).

eco passive hliníkové okna, balkonové, terasové dveře, výlohy. výlohy prodejen jsou s bezpečnostním sklem triplex+6mm energetické sklo s vysokou uv odolností. dokončené rozvody vody a kanalizace, přípojky, elektřina částečně.

pro dokončení domu je možné využít současnou stavební firmu.

kolaudace dle provozoven. lze i gastro, typu rychlého občerstvení, bistro, pizzerie, kavárna, cukrárna, pekárna, lahůdky...

v obci výslovně chybí lékárna, kadeřnictví/salon krásy, prodejna potravin či prodej farmářského zboží. ideálně taky na show-room, ateliér, realitní kancelář...

v případě pronájmu komerčních prostoru v přízemí, očekávaný roční vynos cca 700.000kč.

v případě pronájmu celé budovy, navratnost 6-7% ročně.

veškerá dokumentace včetně podrobných foto záznamu je k dispozice.

stavba: cihlová
stav objektu: ve výstavbě
vlastnictví: osobní
podlaží: 1. podlaží z celkem 3
užitná plocha: 780 m2
plocha podlahová: 780 m2
rok kolaudace: dům ještě není kolaudován, je ve výstavbě
odpad: veřejná kanalizace

energetická náročnost budovy:třída b - velmi úsporná č. 78/2013 sb. podle vyhlášky

v případě zájmu o informace zanechte tel.kontakt .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01