celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Stavební pozemek, 954 m², Říčany u Brna 

Stavební pozemek, 954 m², Říčany u Brna

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Stavební pozemek, 954 m², Říčany u Brna

Číslo inzerátu: 3206749
inzerát vložen: 12.4. 2021 11:22
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi pozemku k výstavbě plnohodnotného bydlení v blízkosti Brna. Jedná se o stavební parcelu o celkové ploše 954 m² a o nadstandardní uliční šíři 17,1 m. Pozemek se nachází v žádané lokalitě Říčany u Brna, 10 minut jízdy od západní části Brna, 20 minut od jeho centra. Svými parametry a umístěním naskýtá možnost vytvoření domova bez kompromisů. Spojuje klid, soukromí, krásný výhled do okolní přírody a zároveň dostupnost veškeré občanské vybavenosti.

Na mírně svažitém pozemku s ovocnými stromy (hruška, broskev, třešeň, ořech) se nachází nemovitost určená k demolici. Veškeré inženýrské sítě jsou u pozemku, elektřina je zavedena do domu, plyn je před domem, kanalizace se nachází v dolní části pozemku a na zahradě je i studna se silným pramenem. 

V blízkosti najdete zastávky autobusu, školku, školu, dětské hřiště, obchody, sportovní areál, fitness centrum, fotbalové hřiště a řadu cyklostezek, na které se můžete vydat rovnou od vlastní branky.

Říčany u Brna jsou v těsném sousedství městečka Ostrovačice. Obec se rozkládá na úpatí Českomoravské vrchoviny v blízkosti dálnice D1. Obcí protéká Říčanský potok a na okraji obce je na jeho toku vodní nádrž sloužící jako přírodní koupaliště. Západním směrem od obce se rozprostírá rozlehlý les.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu a zodpovím Vaše případné otázky.

Informace o ceně na dotaz

Bc. Zdeněk Mitana
604 189 918

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01