celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 996

Vyhledávání:



Wifi gsm alarm security tuya

číslo inzerátu: 3210325
inzerát vložen: 24.4. 2024 08:29
Aplikace Tuya Smart nabízí uživateli celou řadu funkcí a možností pro nastavení. Jednotlivé senzory je možné v aplikaci pojmenovat, a při jejich aktivaci pak budete okamžitě vědět, kde událost nastala. Zároveň můžete každému senzoru nastavit specifické parametry, které můžete kdykoliv měnit. Kromě upozornění při aktivaci určitého senzoru Vás alarm systém bude informovat i o celé řadě dalších událostí jako odpojení napájení, slabé baterie hlavní jednotky či senzorů či o opětovném připojení napájení.

Systém obsahuje 100 bezdrátových zón pro 100 bezdrátových senzorů a pro 100 dálkových ovladačů. Ke každé zóně lze připojit jeden detektor a přidat jeho umístění a typ. Při poplachu máte přehled, co se v objektu děje. To umožňuje majitelům domů kontrolovat svůj domov kdykoliv a odkudkoli prostřednictvím telefonu, poskytuje snadné použití a maximální spolehlivost.

Alarm systém najde své uplatnění ve všech oblastech zabezpečení, jak domácností, tak komerčních objektů menšího rozsahu jako jsou například: byty, rodinné domy, chaty, chalupy, garáže, kanceláře, provozovny, dílny, obchody, atd.

Český manuál

Lokalita Liberec

Cena: 1 800,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: gogogogo

Telefon: +420 602 751 571

Lokalita: Liberec


Všechny inzeráty uživatele gogogogo

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 5 + 2 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3721)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01