celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 559

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » Ostatní » Prodej bytu atypický v osobním vlastnictví 142 m², děčín 

Prodej bytu atypický v osobním vlastnictví 142 m², děčín

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodej bytu atypický v osobním vlastnictví 142 m², děčín

Číslo inzerátu: 3212317
inzerát vložen: 12.11. 2021 10:46
Prodej bytu atypický v osobním vlastnictví 142 m², děčín
ulice příkrá, děčín – část obce děčín ii-nové město

prodej souboru dvou bytů v děčíně
hledáte zajímavou možnost investice do nemovitosti za velmi atraktivní cenu, v tom případě nabízíme ke koupi soubor dvou bytů v domě, který je pečlivě udržován v klidné ulici v širším centru děčína s výbornou dopravní obslužností

první byt s podlahovou plochou 70 m2 je v prvním nadzemním podlaží domu a aktuálně je rozdělen na dvě plně funkční a velmi pěkně zrekonstruované bytové jednotky (obě s dispozicí 1+1) se samostatnými vstupy, samostatnými sociálními zařízeními včetně oddělených měřičů spotřeby energií. jedna bytová jednotka má podlahovou plochu 40 m2, druhá má podlahovou plochu 30 m2. opětovné spojení do jedné bytové jednotky je samozřejmě možné.

druhý byt je půdní vestavba s podlahovou plochou 72 m2 a zamýšlenou dispozicí 2+1. tento byt si může nový majitel kompletně stavebně upravit dle svých představ. s ohledem na rozměry prostor je možné zrealizovat ještě zvýšené patro, čímž dojde k navýšení podlahové plochy. novému majiteli nabízíme pro inspiraci kompletní výkresovou dokumentaci k vybudování plně funkční půdní vestavby, včetně v minulosti vydaného stavebního povolení, které aktuálně pozbylo platnosti.

samostatný prodej bytů není dle požadavků současného majitele možný. prohlídky obou bytů budou organizovány po domluvě se současnými nájemníky bytových jednotek v prvním podlaží domu.

číslo podlaží: 1
počet podlaží v objektu: 3
celková plocha: 142 m²
druh objektu: cihlová
stav objektu: dobrý
vlastnictví: osobní
druh stavby:
ostatní

počet bytů celkem: 3
k nastěhování:
11. 3. 2021
odpad: kanalizace
plyn: plynovod
umístění objektu: centrum obce
energetická náročnost budovy: g

cena :2 621 000,-kč

v případě zájmu o prohlídku a informace ,pište a zanechte tel.kontakt
tato nabídka neplatí pro rk

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3466)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01