celkem inzerátů: 10 509  |  inzerce za 24 hodin: 438

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » 2+kk/T/Gar., 82m2, Praha 4, u metra Chodov, cihla, OV 

2+kk/T/Gar., 82m2, Praha 4, u metra Chodov, cihla, OV

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

2+kk/T/Gar., 82m2, Praha 4, u metra Chodov, cihla, OV

Číslo inzerátu: 3214543
inzerát vložen: 29.10. 2021 09:26
Nabízíme Vám ke koupi byt 2+kk s dvěma terasami o celkové výměře 82,28m2 a s garáží ve 4. patře novostavby z roku 2002 s výtahem stojící 600m od stanice metra Chodov.

Velmi světlý a prostorný byt má z každého pokoje (31m2 / 21m2) výstup na jednu ze dvou teras (10m2 / 7m2), koupelnu s vanou (5m2) a samostatné WC. Všechny místnosti bytu jsou přístupné z haly (8m2). Kuchyňský kout v obývacím pokoji je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (sporák, trouba, myčka, chladnička s mrazákem a digestoř) s navazujícím barovým pultem. V ložnici je vestavěná skříň. Terasy bytu s hezkým výhledem do okolí jsou osazeny markýzami.Čtvrté patro pětipodlažní budovy z r. 2002 stojící v ul. Koštířova. Dům s výtahy je kompletně zateplený a vytápěný centrálně plynovým kotlem včetně ohřevu teplé vody. Společné prostory domu zahrnují i sušárnu prádla na tomtéž patře a kolárnu v přízemí. Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu C.

V uvedené ceně bytu je započítán i spoluvlastnický podíl ½ na další jednotce (prostorné dvougaráži) umístěné v přízemí domu. Na oplocených pozemcích souvisejících s vlastnictvím jednotek v domě je k dispozici společné dětské hřiště.

Dům stojí na klidném místě jen 600m chůze od stanice metra Chodov a přilehlého stejnojmenného obchodního centra v oblíbené lokalitě jak svou bohatou vybaveností a úplnou sítí obchodů a služeb, tak rychlou dostupností z centra MHD metrem i vozem.Prodej výlučného vlastnictví jednotky (bytu) a spoluvlastnického podílu ½ na jednotce (dvojgaráže) pro parkování jednoho auta, vše bez omezení vlastnických práv a tedy s možností snadného financování jejich koupě hypotékou. Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02