celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej velký luxusní dům v kamenici - kruhová -430 m2. 

Prodej velký luxusní dům v kamenici - kruhová -430 m2.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej velký luxusní dům v kamenici - kruhová -430 m2.

Číslo inzerátu: 3214996
inzerát vložen: 15.9. 2021 21:53
Prodej velký luxusní dům v kamenici -
kruhová -430 m2.

nabízíme k prodeji velký luxusní rodinný dům v kamenici nedaleko prahy o celkové obytné ploše 430 m2 s pozemkem 1091 m2.

dům prošel v roce 2020 náročnou rekonstrukcí interiérů.

celý dům si můžete projít pomocí 3d virtuální reality. třípodlažní dům má celkovou dispozici 9+1, dva balkony a tři velké terasy. součástí domu je i venkovní bazén a velká garáž pro 2 automobily. dům leží v klidné rezidenční části obce ve slepé ulici s minimální dopravní zátěží. přízemí domu o celkové obytné ploše 169 m2 dominuje velká vstupní hala s půlkruhovým schodištěm.

přes vstupní halu lze pokračovat do velkého obývacího pokoje, jídelny, kuchyně a pracovny. v přízemí je dále k dispozici samostatné wc a koupelna.

z obytných místností jsou přes francouzská okna přístupné další tři terasy o celkové ploše 120 m2. na terase s jihozápadní orientací je umístěn venkovní bazén. v patře domu o celkové obytné ploše 152 m2 se z centrální galerie vchází do 4 ložnic.
dále jsou zde k dispozici 2 šatny, samostatné wc a 2 koupelny, jedna s wc a bidetem.
ze dvou balkonů o celkové ploše 8 m2 v druhém patře je krásný výhled na zahradu i do širokého okolí domu. do suterénu domu o celkové ploše 123 m2 lze sejít centrálním schodištěm nebo přes prosklenou zimní zahradu na fasádě domu.

v suterénu je umístěno velké fitness s krbem. dále je zde k dispozici koupelna, wc a další prostory pro vestavbu sauny apod.
dům prošel mimořádně zdařilou rekonstrukcí interiéru, při které byl kladen velký důraz na moderní architektonické detaily a nadstandardní materiály jako benátské štuky apod. v místnostech jsou dřevěné masivní podlahy, na chodbě, v kuchyni a koupelně použita velkoformátová dlažba, masivní dřevěné dveře a obložky.
vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, v přízemí podlahovým topením, stejně jako v koupelnách. v patře je vytápění zajištěno topnými tělesy.
v domě jsou dále dva krby. jižně orientovaná okna jsou opatřena venkovní bezpečnostní roletou. většina oken je dále opatřena vnitřní látkovou roletou.

dům je také vybaven alarmem. dům je napojen na vodovod, kanalizaci i plyn.

na zahradě je rozmístěno několik nádrží na dešťovou vodu.

obec kamenice je populární a velmi žádaná rezidenční lokalita nedaleko prahy.

poskytuje vše, co moderní rodina potřebuje – supermarket, malé obchůdky, školu, školku, lékaře, restaurace a mnoho dalších služeb. samozřejmostí je skvělé turistické vyžití v krásné okolní krajině nebo sportovní vyžití na golfových hřištích, zimním stadionu,

tenisových kurtech nebo v relaxačním centru. pohodlné pravidelné spojení na prahu zajišťuje příměstská doprava pid. autem je to do centra prahy přes nedaleké napojení na d1 autem cca 20 minut.
majitel si vyhrazuje možnost úpravy ceny. srdečně vás zveme na prohlídku tohoto skvělého domu.

nová cena : 25 690 000,- kč za nemovitost, včetně provize

původní cena byla : 25 900 000 kč za nemovitost, včetně provize

okrespraha-východ
velikost5 a více pokojů

plocha užitná430 m²
plocha pozemku1.091m²
stav objektuvelmi dobrý
budovacihlová
typ domupatrový
poloha objektu samostatný

en. náročnost b. d - méně úsporná
ukazatel enb 86 kwh/m2 za rok podle vyhlášky vyhláška 78/2013 sb

garážano
balkónano
terasaano
bazénano
dopravadálnice, silnice, autobus
vodadálkový vodovod

elektřina230v
plynplynovod
topeníústřední plynové

v případě zájmu o prohlídku a informace ,pište a zanechte tel.kontakt .tato nabídka neplatí pro rk .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01