celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:



Smrt Západu - Patrick J. Buchanan, rok 2004

číslo inzerátu: 3216377
inzerát vložen: 24.4. 2024 12:08
Nabízím knihu "Smrt Západu" od Patricka J. Buchanana. Jak vymírání obyvatel a invaze přistěhovalců ohrožují naši zemi a civilizaci. Buchanan popisuje zánik Západu. Příčinu vidí ve ztrátě hodnot, především ve ztrátě židovské a křesťanské víry. Vinu dává idejím čtyř myslitelů, „Čtyřem, kteří stvořili revoluci“, marxistickým teoretikům G. Lukácsovi, Gramscimu, Adornovi a Marcusovi. Ti jsou dle něj zdrojem kulturní revoluce a pokračování studené války, kulturní války. Následkem klesá porodnost (vymírají obyvatele Západu), masové přistěhovalectví ze zemí třetího světa, interupce, antikoncepce a vytváření světové vlády. Nesmírně poutavá kniha, kterou však čtenář může strávit pouze tehdy, zbaví-li se všech svých předsudků k náboženství a víře. Pevná vazba s papírovým přebalem, Mladá fronta, Praha, 2004, 1. vydání, 408 stran. Praha. Raději prosím pište SMS či volejte, na e-mailu jsem zřídka. Cena: 199 Kč.

Lokalita Praha

Cena: 199,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: Beky

Telefon: +420 720 966 639

Lokalita: Praha


Všechny inzeráty uživatele Beky

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 1 + 4 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5207)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01