celkem inzerátů: 10 456  |  inzerce za 24 hodin: 303

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Prodej st.pozemku -940 m2 -nespeky -okres benešov 

Prodej st.pozemku -940 m2 -nespeky -okres benešov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Prodej st.pozemku -940 m2 -nespeky -okres benešov

Číslo inzerátu: 3216598
inzerát vložen: 17.10. 2021 20:45
Prodej st.pozemku -940 m2 -nespeky -okres benešov

nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 940 m2 v obci nespeky, v její velmi klidné části potočiny, nedaleko známého golfového areálu loreta golf club.
na pozemku je již zpracována architektonická studie rodinného domu respektující veškeré místní regulativy a místní specifika.
studii zpracoval uznávaný architekt jan rampich a je součástí prodeje pozemku.

tento rovinatý pozemek navazuje z jedné strany na zástavbu rodinných domů. v severní části, podél místní komunikace, se pozemek zvedá do úzkého svahu na úroveň komunikace.
přístup na pozemek je zajištěn přes nově vyasfaltovanou obecní komunikaci.
v obecní komunikaci jsou nově položeny vodovod a elektřina. vodovodní přípojky k jednotlivým domům a pozemkům budou realizovány v horizontu 2-3 měsíců.

splaškovou vodu je potřeba řešit čov nebo jímkou. připojení na veřejnou kanalizaci obec plánuje v následujících letech. pozemek není oplocený.

obec nespeky je velice vyhledávanou lokalitou pro rekreaci i rezidenční bydlení blízko přírody na řece sázavě. přesto nabízí pohodlné bydlení stále blízko prahy.

okolní krajina plná lesů a luk podél řeky sázavy poskytuje veškeré zázemí pro pasivní odpočinek i aktivní rekreaci, například v nedalekém golfovém areálu. obec nespeky je velmi dobře dostupná do prahy přes d1 za cca 25 minut.
směr benešova za 10 minut. obdobně jsou tato města dobře dostupná pravidelným autobusovým spojem v intervalu 1 hodina. dobrou dopravní dostupnost potom doplňuje intenzivní vlaková doprava (pid - pražská integrovaná doprava) z cca 2km vzdálených čerčan.

zde je k dispozici i převážná většina sociálních služeb, obchodů i základní a mateřská škola.

majitel si vyhrazuje možnost úpravy ceny. přijďte se sami přesvědčit, jaké pěkné a klidné bydlení tento pozemek nabízí.nová cena : 3 469 000 kč

původní cena : 3 499 000 kč za nemovitostplocha pozemku: 940 m2

doprava: vlak, dálnice, silnice, autobus
komunikace: asfaltová

v případě zájmu o prohlídku a informace ,pište a zanechte tel.kontakt.

tato nabídka neplatí pro rk děkuji

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01