celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 281

Vyhledávání:



Bezdrátové PIR čidlo ZMS01 systému Tuya Smart

číslo inzerátu: 3218912
inzerát vložen: 24.4. 2024 08:29
Bezdrátové PIR čidlo ZMS01 systému Tuya Smart je jeden z nejnovějších produktů řady bezdrátových PIR detektorů pohybu konstruovaný s důrazem na maximální spolehlivost, jednoduchost a citlivost. Systém využívá infrapasivní senzor s PIR elementem a automatickou kompenzací teploty okolního prostředí, zajišťující konstantní citlivost a zároveň vysokou odolnost vůči falešným poplachům i při větších změnách teploty okolí. Funkce detekce je založena na zachycení změn pohybu těles, která vydávají jinou teplotu, než je teplota okolí. Pokud do pole detekce vstoupí jakákoliv osoba, obdržíte na svůj mobilní telefon upozornění o narušení daného prostoru pomocí chytré aplikace, která je dostupná pro chytrá zařízení s iOS a Android a navíc je podporována v českém jazyce.

Lokalita Liberec

Cena: 550,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: gogogogo

Telefon: +420 602 751 571

Lokalita: Liberec


Všechny inzeráty uživatele gogogogo

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 6 + 1 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3721)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01