celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 361

Vyhledávání:



Domeček - přímo vila pro figurky nebo malé panenk

číslo inzerátu: 3229255
inzerát vložen: 13.3. 2024 21:48
Dcerka přišla, že by chtěla domeček pro svou sbírku lps figurek. že jich má asi 70, využil jsem nepoužívané police ve skříňce v jejím pokoji a z papírového kartonu jsem postavil tuto báječnou prostornou vilu, kterou si dcerka sama vodovkami a temperami vymalovala a různě vyzdobila.
v přízemí je vpravo herna, uprostřed bazén a vlevo hudební klub. odpočívadlo uprostřed schodů do patra je současně skokanským můstkem do bazénu. v patře je vlevo kuchyně, uprostřed jídelna a vpravo ložnice.
celá vila je osvětlená led pásky, patro je osvětleno celé, v přízemí je možné rozsvítit zvlášť pravou i levou část. speciální samostatné osvětlení má bazén, klub má další samostatné barevné osvětlení.
v klubu jsou pc reproduktory, mají svůj samostatný vypínač, kabel se stereo 3,5mm jackem je vyveden do šuplíčku vlevo pod klubem. šuplíček je dimenzovaný na telefon tak, aby šlo do telefonu připojit kablík, v telefonu spustit přehrávání muziky a šuplíček s telefonem zavřít. v klubu se tak mohou odehrávat nefalšované hudební zábavy nebo produkce.
rozměrově je vila přizpůsobena polici běžné skříňky o šířce 100 cm, hloubce i výšce 40 cm. veškerá elektroinstalace je rozvedena vzadu a pod vilou, ovládání je snadné a naprosto bezpečné.
vila je velice prostorná pro nejrůznější figurky nebo malé panenky. však si dcerka pěkně vyhrála - pak ale vyrostla, přestala si hrát a mně je líto tu vilu jen tak zrušit. byl bych raději, kdyby mohla udělat radost dalším dětem.

*** poznámka pro šmejdy: toto je seriózní inzerát a míním ho řešit se seriózními lidmi. vy všichni, co 'pošlete ihned celou částku na kartu', 'obratem zajistíte přepravu', nejlépe zásilkovnou, vy všichni takoví si můžete dát pohov! ***

Lokalita Brno město

Cena: 500,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-467292

Telefon: +420 770 778 181

Lokalita: Brno město


Všechny inzeráty uživatele ID-467292

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 6 + 4 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6338)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01