celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 604

Vyhledávání:



DF Thanos - podpůrná vesta pro gimbal

číslo inzerátu: 3230604
inzerát vložen: 11.3. 2024 15:18
Podpůrná vesta DF THANOS s nosností 2 - 5 kg skvěle rozloží váhu gimbalu+foťáku s objektivem do celého těla. Kompatibilní s gimbaly DJI Ronin, Zhiyun Crane, Moza Air, Feiyu. Podpůrná vesta umožňuije natáčet dlouhá videa bez námahy. Dvojité pružinové rameno (osa "Z") jaké ma Steadicam, dokonale eliminuje vertikální houpání, není nutná tzv. "ninja chůze". Samotná váha vesty a ramene DF THANOS je pak pouhých 2,5 kg. S otvorem na konci pružinového ramene, který se dá pomocí zaoblené základky přizpůsobit velikosti držáku gimbalu. tím je THANOS kompatibilní s širokou škálou gimbalů. Podpůrná vesta je nastavitelná a tak sedí různým typům uživatelů. Přední část vesty je vyrobena z vysoce kvalitní hliníkové slitiny a díky vycpávkám pohodlně sedí na ramenou. Je jako nová, bez známek použítí (jen 2x). Použití znázorňuje přiložené video. V případě dotazů zašlete e-mail nebo SMS.Použití je zobrazeno ve videu zde: https://www.youtube.com/watch?v=CmnAAeAEack&t=171s. Případné dotazy zodpovím e-mailem.

Lokalita Karlovarský

Cena: 8 500,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: keto

Telefon: +420 731 533 712

Lokalita: Karlovarský


Všechny inzeráty uživatele keto

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 2 + 7 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6401)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01