celkem inzerátů: 10 509  |  inzerce za 24 hodin: 438

Vyhledávání:



Prodej ubytovací zařízení (penzion), praha 4.

číslo inzerátu: 3230943
inzerát vložen: 21.5. 2023 14:46
Máte ambice zahájit hostinský byznys a držet vše pod vlastní kontrolou?
Pak je to nabídka právě pro Vás: jedinečná možnost spojení rodinného bydlení a byznysu – zavedený penzion s vysokým hodnocením na ubytovacích platformách v žádané lokalitě Prahy.
Hosté mají možnost vybrat ze 3 pokojů, každý pokoj má vlastní koupelnu a WC.

Aktuální kapacita: 10 lůžek pro dospělé a 2 lůžka pro děti s možností dalších přistýlek. Luxusní apartmán má i dětský pokojíček, koupelnu s rohovou vanou, sprchovým koutem, bidetem a pračkou. Pro hosty je k dispozici Wi-Fi, zahrádka a parkoviště.
Zároveň je to skvělá možnost přizpůsobit celý objekt jenom pro hostinskou činnost. Celé přízemí, zateplená dvougaráž a další prostor aktuálně využívaný jako sklad potravin a prostorná půda představují volné prostory pro přebudování na další útulné apartmány. Případně, se dá zařídit i menší, ale útulné ubytování pro správce a údržbáře objektu.

Oplocený pozemek má odpočinkovou zónu a stálé tam zbývá dost místa např. pro – bazén, dětský koutek, zahradní altán s letní kuchyní a grilovací zónou, nebo z části může být využíván i pro rozšíření počtu parkovacích míst pro hosty.
V dohledu je již i zprovoznění stanice metra „D“, což značně zvyšuje atraktivitu místa a hodnotu nemovitosti.

Užitná plocha objektu je 426 m². Celková plocha pozemku je 800m².Pro více informací a termíny prohlídek mě kontaktujte, jsem Vám plně k dispozici i o víkendu.

Lokalita Praha

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-584566

Telefon: +420 777 454 223

Lokalita: Praha


Všechny inzeráty uživatele ID-584566

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 1 + 9 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3438)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01