celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 324

Vyhledávání:



Prodej Vícegenerační RD v Jílovém u Prahy.

číslo inzerátu: 3231138
inzerát vložen: 1.6. 2023 09:48
Prostorný 260 m², zateplený, podsklepený a patrový dům na rozlehlém pozemku 1 524 m² disponuje dvěma bytovými jednotkami 3+1 a 5kk, ale má hezký potenciál pro vybudování dalších obytných prostor v podkroví.
Na teritorii objektu máte k dispozici další nemovitosti:
- samostatná garáž s plochou 23m²;
- další garáž se střešní terasou na kterou se dostanete jak z ulice, tak i z bytu umístěným ve 2NP, která je nedílnou součástí domu. Dále je možnost dalších parkovacích míst na pozemku u vjezdové brány;
- původní, samostatná stojící stodola s plochou 68m² nabízí skvělou možnost přebudovaní ve fitness koutek se saunou a třeba i vířivkou, nebo zahradní party place s letní kuchyní, grilem a zastřešeným pohodlným posezením pro celou rodinu i s přáteli. Ale i teď je v objektu možnost zastřešeného venkovního posezení – malý dřevěný altánek s grilem.
Rozmanitá zahrada poskytuje dostatek soukromí a také dostatečné množství místa pro realizaci ambiciózních plánů kreativního majitele: bazén, dětský koutek, zahradu v japonském stylu se skalkou a fontánou… Avšak, ale nic nebrání vybudovat zahradu i v tradičním, staročeském stylu!
Samozřejmostí je napojení na veškeré inženýrské sítě: elektřina 230V a 400V, plyn, obecní vodovod a kanalizace, asfaltová příjezdová komunikace s veřejným osvětlením. Vytápění domu je zajištěné kondenzačním plynovým kotlem, ale lze také vytápět kotlem na tuhá paliva.
Pro zalévání zahrady je tady i vrtaná studna. Nadšené zahrádkáře jistě potěší skleník.

Lokalita Praha západ

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-584566

Telefon: +420 777 454 223

Lokalita: Praha západ


Všechny inzeráty uživatele ID-584566

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 4 + 1 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01