celkem inzerátů: 10 453  |  inzerce za 24 hodin: 420

Vyhledávání:



Kulhavý ďábel

číslo inzerátu: 3231473
inzerát vložen: 29.4. 2024 16:50
Prodám starý, historický román "Kulhavý ďábel". Román napsal franc.spisovatel Alain - René le Sage a dřevoryty navrhla Eva Hůrková. Vydalo nakl. Vyšehrad v edici Knihovna světových klasiků ŽOS (živý odkaz světa) sv.19. v Praze roku 1951 1.vydání. je to román o kulhavém ďáblovi, který veselému a záletnému studentovi lidi v pravé podobě.....V Seville žije mladý muž, který má ďábla za služebníka. Ten ho vyvede jednou na vysokou věž, aby mu ukázal město. Pojednou se na jeho pokyn pozdvihnou střechy všech domů a ďábel ukazuje svému pánovi všechno, co se kde děje a co jinak zůstává zakryto neproniknutelnou rouškou tajemství – tak odhaluje lidské slabosti a vášně a líčí poměry v různých vrstvách společnosti své doby Kniha je v perfektním,nepoškozeném stavu i s obalem a má 305 stran. Vhodná i jako pěkný dárek.
Nabídněte. Jarka Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 2 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7226)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01